Anket Topuklu ayakkabı giymenin yarattığı hislerden size uyanlar hangileri

Topuklu ayakkabı giymenin yarattığı hislerden size uyanlar hangileri

• Eve gelip de ayakkabıları bir kenara fırlattığında yaşanan mutluluk hissi

OY: 114 45,6%
  • Uzun boylu olma hissi

OY: 63 25,2%
  • Daha bir dişiyimle kendine güven hissi

OY: 143 57,2%
  • Düz zeminler dışında hiç bir yerde rahat yürüyememenin verdiği rahatsızlık hissi

OY: 60 24,0%
  • Topuk sesi ile farkedilmenin mutluluğu

OY: 25 10,0%
  • Erkekler böyle bir işkenceyi güzel görünmek adına çekmiyorlar diye kıskançlık hissi

OY: 10 4,0%
  • İnsanı topuklu ayakkabı giymeye mecbur eden iş hayatına karşı duyulan nefret hissi

OY: 6 2,4%
  • Önemli bir buluşmaya giderken `ya topuğum kırılırsa` korkusu

OY: 6 2,4%
  • Ofis öncesi ve sonrası için yedek spor ayakkabı taşımanın dayanılmaz ağırlığı

OY: 8 3,2%
  • diğer belirtiniz

OY: 10 4,0%

• Ankete Katılan
    250
uzun boylu olma hissini yasıyorum ..genelde çok az giyerim ama giydimmide kendimi seyrederim aynalardan ....tanrım nekadar güzelim yaaa kahretsin deyip dururum.....:))

Eve gelip de ayakkabıları bir kenara fırlattığında yaşanan mutluluk hissi

Daha bir dişiyimle kendine güven hissi

1 ve 3 isaretledim ben
ama dogumumdan bu yana topuklu ayakkabilari fazla giyemiyorum acaba asiri kilolarimdanmi :)))))))))

bence topuklu ayakkabı + dişilik sexi olmak istiyorsanız topuklu giyinmek ilk adımdır!!!...ben özelliklede geceleri giyinirim( anlarsınız ya)!!!...Şeniz-tatlicadiarzu-:teytey:

kendine güven,şık ve zarif duruşu...
birde eve geldiğimde bi kenara fırlattığım zamanki mutluluk hissi...:1closedeyes:

çok fazla topuklu ayakkabı tercih etmem zaten boyum fena değil bozuk yollarda çok rahatsız edici ama düz yolda zarif:)

boyu 170 olan biri olmama rağmen topuklu candır diyorum.. daha uzun, daha güzel, daha alımlı, daha kadınsıı.. daha da daha yaniii...

Her gün giyiyorum ve sanırım topuklu giymeye alıştıgımdan düz ayakkabı sevmiyorum..Hem de fazla yüksek topuk giyiyorum..
İlk zamanımı hatırlıyorum yıllar önce işkence gibi gelen şey, şuan vazgeçilmezim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…