• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Topuklu ayakkabı giymenin yarattığı hislerden size uyanlar hangileri

Topuklu ayakkabı giymenin yarattığı hislerden size uyanlar hangileri

• Eve gelip de ayakkabıları bir kenara fırlattığında yaşanan mutluluk hissi

OY: 114 45,6%
  • Uzun boylu olma hissi

OY: 63 25,2%
  • Daha bir dişiyimle kendine güven hissi

OY: 143 57,2%
  • Düz zeminler dışında hiç bir yerde rahat yürüyememenin verdiği rahatsızlık hissi

OY: 60 24,0%
  • Topuk sesi ile farkedilmenin mutluluğu

OY: 25 10,0%
  • Erkekler böyle bir işkenceyi güzel görünmek adına çekmiyorlar diye kıskançlık hissi

OY: 10 4,0%
  • İnsanı topuklu ayakkabı giymeye mecbur eden iş hayatına karşı duyulan nefret hissi

OY: 6 2,4%
  • Önemli bir buluşmaya giderken `ya topuğum kırılırsa` korkusu

OY: 6 2,4%
  • Ofis öncesi ve sonrası için yedek spor ayakkabı taşımanın dayanılmaz ağırlığı

OY: 8 3,2%
  • diğer belirtiniz

OY: 10 4,0%

• Ankete Katılan
    250
daha bır dısı ve kendıne guvenme hıssı
ve tabıkı de ,eve geldıgın de bır kenara fırlatmanın verdıgı mutluluk
paha bıcılemez :1:

bayılırım topuklu ayakkabı giymeye kendimi dha uzun dha alımlı hissediyorum :23:
ama ayaklarım kan revan içinde kalır su toplar :43:

İlk başlarda "ben bunlarla tepine tepine koşarım yıa" diyerek çıktığımız eve aykkabılarınız elinizde dönmektir. Ama yine de öenmli olan " Olsun havamı attım" diyebilmektir

Gülü seven dikenine katlanır. Bir kadının vazgeçilmezidir bence ama işe giderken pek tercih etmem. İşkenceye dönüşebiliyor.

Bende şuzamanlarda hemen hemen hergün topuklu çizme ayakkabı giymye başladım eskidende çok giyerdim spor ayakkabıyla yürrü gibi yürürüm ki annem hiç beceremz allh vergsi:52:

Topuklu ayakkabıyla istanbulda yürümek bir meziyet, araban yoksa da işkence.. o nedenle çantamın içinde mutlaka bir babet bulundururum.
Yine de insana verdiği sonsuz özgüven için bunlara katlanılabilir

estetik, güzellik ve kadın olmanın farkındalığı

bunlara bir de çevre baskısı eklenir. (topuklu giyen kendine güvenen kişidir, seksidir, doğrusu da budur düşüncesi)

Güven verdgi dogru ama ayaktan çıktgndaki mutluluk paha biçilemez

• Daha bir dişiyimle kendine güven hissi
    Topuk sesi ile farkedilmenin mutluluğu

:27:

Eve gelip de ayakkabıları bir kenara fırlattığında yaşanan mutluluk hissi:6:

Back