Anket Topuklu ayakkabı giymenin yarattığı hislerden size uyanlar hangileri

Topuklu ayakkabı giymenin yarattığı hislerden size uyanlar hangileri

• Eve gelip de ayakkabıları bir kenara fırlattığında yaşanan mutluluk hissi

OY: 114 45,6%
  • Uzun boylu olma hissi

OY: 63 25,2%
  • Daha bir dişiyimle kendine güven hissi

OY: 143 57,2%
  • Düz zeminler dışında hiç bir yerde rahat yürüyememenin verdiği rahatsızlık hissi

OY: 60 24,0%
  • Topuk sesi ile farkedilmenin mutluluğu

OY: 25 10,0%
  • Erkekler böyle bir işkenceyi güzel görünmek adına çekmiyorlar diye kıskançlık hissi

OY: 10 4,0%
  • İnsanı topuklu ayakkabı giymeye mecbur eden iş hayatına karşı duyulan nefret hissi

OY: 6 2,4%
  • Önemli bir buluşmaya giderken `ya topuğum kırılırsa` korkusu

OY: 6 2,4%
  • Ofis öncesi ve sonrası için yedek spor ayakkabı taşımanın dayanılmaz ağırlığı

OY: 8 3,2%
  • diğer belirtiniz

OY: 10 4,0%

• Ankete Katılan
    250
ayaklarım penseyle sıkılıyor hissi diye bi şık daha acsanız iyi olurmuş
genellikle bnde o his oluyor. koşamama hissi birde ben koşarak çalışıyorum o yüzden işe gelirken genelde daha rahat ayakkabılar giyiyorum

Eve gelip de ayakkabıları bir kenara fırlattığında yaşanan mutluluk hissi

Ben severim topuklu ama neredeyse hiç alçak topuk giymem. Ya babet, spor ayakkabı vs, ya da 10-11 cmlik topuklular. Boy da uzun olunca topukluyla iyice uzun oluyorum
En sinir olduğum şey "zaten uzunsun ne bu topuk"... la ben uzun olmak için mi giyiyorum?

Kadın olmanın dayanılmaz çekiciliği. Erkeklerden üstün olduğumu hissettiren en güzel aksesuar. düşünsenize herkes düz tabanlı ayakkabı giyebilir ama hiç bir erkek 9 cm veya 11 cm topuklu giyemez.

Eve gelip de ayakkabıları bir kenara fırlattığında yaşanan mutluluk hissi

Düz zeminler dışında hiç bir yerde rahat yürüyememenin verdiği rahatsızlık hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…