• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Topuklu ayakkabı giymenin yarattığı hislerden size uyanlar hangileri

Topuklu ayakkabı giymenin yarattığı hislerden size uyanlar hangileri

• Eve gelip de ayakkabıları bir kenara fırlattığında yaşanan mutluluk hissi

OY: 114 45,6%
  • Uzun boylu olma hissi

OY: 63 25,2%
  • Daha bir dişiyimle kendine güven hissi

OY: 143 57,2%
  • Düz zeminler dışında hiç bir yerde rahat yürüyememenin verdiği rahatsızlık hissi

OY: 60 24,0%
  • Topuk sesi ile farkedilmenin mutluluğu

OY: 25 10,0%
  • Erkekler böyle bir işkenceyi güzel görünmek adına çekmiyorlar diye kıskançlık hissi

OY: 10 4,0%
  • İnsanı topuklu ayakkabı giymeye mecbur eden iş hayatına karşı duyulan nefret hissi

OY: 6 2,4%
  • Önemli bir buluşmaya giderken `ya topuğum kırılırsa` korkusu

OY: 6 2,4%
  • Ofis öncesi ve sonrası için yedek spor ayakkabı taşımanın dayanılmaz ağırlığı

OY: 8 3,2%
  • diğer belirtiniz

OY: 10 4,0%

• Ankete Katılan
    250
20 yaşındayım bi kere giydim düşüp bi tarafımı kırıyodum -tatlicadiarzu-
herhalde bi kere daha giysem düşündüğüm şey
bu ne lanet bişey
bunca insan bu ayakkabılar üzerinde adeta dans edercesine nasıl yürüyor :1shok:
bence dans edebilmelerinin tek nedeni çok yüksekte olmaları fisfisfis

Eve gelip de ayakkabıları bir kenara fırlattığında yaşanan mutluluk hissi .

spor ve düz ayakkabılar giymeye alışığım. bazen topuklu giymek zorunda kalıyorum işte düğün, davet şu bu. eve zor düşüyorum. ayakkabıları bir çıkarıyorumkiiiii. o andaki rahatlık başka hiçbişede yok geliyo bana:)

nefret ettiğim fakat vazgeçilmez bir lüks:smiley-cool:ve erkeklere karşı ayrıcalık hissikötükedihüso

tabiki "Daha bir dişiyimle kendine güven hissi"hihoyyyt:smiley-cool:

normalde topuklu takılan biri değilim.. ama giydiğimde DAHA BİR DİŞİYİM DE.. hissine kapılıyorum:utangac: bazı kıyafetleri kesinlikle süper tamamlıyor!

özel zmnlrda topuklu ayakkabı giyerim.sewerm aslnda ama ayaklarmı çok ağrıtır :( ama giydiim zmn hem uzun hissederim kndimi hmde daha çekici =)

Eğer sokakta giymişsem , kaldırımlar ve yollar malum ;dişiliğimi hissetmeden rahatsızlığımı

hissediyorum...

--Düz zeminler dışında hiç bir yerde rahat yürüyememenin verdiği rahatsızlık hissi --kafamçokkarıştı

Ancak davette , düz zeminde , özel bir gecede giymişsem ;

---Daha bir dişiyimle kendine güven hissi ---:lepi:O zaman havamdan geçilmez zaten hihoyyytkaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
Eve gelip de ayakkabıları bir kenara fırlattığında yaşanan mutluluk hissi

ikisi bir aradakaydirigubbakcemile3
* Uzun boylu olma hissi
* Daha bir dişiyimle kendine güven hissi

Eve gelip de ayakkabıları bir kenara fırlattığında yaşanan mutluluk hissi
Daha bir dişiyimle kendine güven hissi
Düz zeminler dışında hiç bir yerde rahat yürüyememenin verdiği rahatsızlık hissi

bana hissettirdikleri bunlar :roflol:

Daha bir dişiyimle kendine güven hissi sengözlerimebaksanab

kendime her zaman guvenirim ama topuklu ayakkabi ile kendimi dahada seksi hissediyom,bu hisde beni acayip mutlu ediyoşakkıdı

Back