• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuklu ayakkabı giyemiycek miyim ben?

Balikkadini

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
43
-4
86
Kızlar sevgilim benden 3 4 cm kısa benim boyum 171 bu yılbaşında elbisemin altına 8cm lik topuklu ayakkabı giymek istiyorum 8 aydır beraberiz hiç topuklu giymedim bu zamana kadar yanında nası yapsam sizce kötü hisseder mi ki sevgilim aslında düşününce banada garip gelmiyo değil ama çok giymek istiyorum

Son düzenleme:
Kötü hissedip hissetmeyeceğini biz bilemeyiz. Tanıyan sensin senbilirsin. Sevgilin istemezse topuklu giymeyeceksen, söyle topuklu giymek istediğini cevaba göre karar verirsin.

Kötü hissedip hissetmeyeceğini biz bilemeyiz. Tanıyan sensin senbilirsin. Sevgilin istemezse topuklu giymeyeceksen, söyle topuklu giymek istediğini cevaba göre karar verirsin.
O karışmaz bikere lafını açmıştım bişey dememişti ama giymemiştim. Komplekse falan girmesin sonra diyorum bide dışardan bakınca yanyana komik durur muyuz ki :KK70:

Disardaki bakışları çokta umursama. Bana göre kızın erkekten uzun veya yapılı olması evet çok egreti duruyor.

Ama bu benim ilişkim değil sonuçta, sadece benim düşüncem. Benim gibi düşünen başka insanlar elbette vardır ama ilişki senin ve sen yaşıyorsun. Ben boyle dusunuyorum diye ayrilmayacaksan, yanindada rahat rahat topuklunu giyebilirsin.

Tbiki giyeceksin;) bizimde aramızda boy farkı çok yok topuklu giyince ondan uzun oluyorum ama yine de giyiyorum

:) isteklerinden kendinden taviz vermeye bi kere baslarsan sonu gelmez
Elbiseye topuklu ayakkabi cok yakisir icinde kalmasin giy
Basta boyle dusunursen sonu gelmez bu cok basit ve kucuk bi mevzu ama emin ol taviz verip kendinden biseyleri kistikca ha bire oyle gider

Bizdede o sorun var malesef 5cm civari kısa nisanlim bikere düğüne gitmistik topuklu giydim diye adam kız kardesinin dugununde benimle dans etmedi :kızgın:komplekse girdi bide yerimden kaldirmadi :KK14: 6senedir boy kompleksimiz var

canım benim sevgilimle boyum aynı malesef :( kalın tabanlı spor ayakkabı bile giysem benim bacaklarım ona göre daha uzun olduğu için boyum uzun oluyor. yani onun bacakları potok gövdesi uzun benim tam ters. aynı boydayız ikimizde ama işte bende babetin kölesi oldum. geçenlerde bi düğüne gittik la dedim yazın düğüne gittik abiye sandalet giydim yırttım. ama bu kış düğünü mecbur giyicem topuklu. ikimizinde boyu 176 zaten ben bi bayana göre uzun sayılıyorum. o yüzden bi karış topukluya hasret olsamda giyemiyorum.
ona yüksek tabanlı bi ayakkabı aldım kendime hafif topuklu şık bi sivri burun.
ben çok azıcık uzun oldum ama abes durmadı.

Boyun zaten uzun topukluya gerek yok ki zaten :)

Back