- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
bi leğene ılık su dolduruyorum sonra içine sirke (evde elma sirkesi vardı ben onu kullanıyorum) sirke döküyorum bi miktar. sonra ayaklarımı bunda yarım saat civarı tv izlerken bekletiyorum. sonra ponzyla yavaş yavaş ovuyorum ve harika çıkartıyor, uzun sürede tekrarlamıyor o sertlik. hem tırnak dibindeki etleri de hemen o anda o suda temizleyin, işte size süper pedikür :))) ben ayda bir yapıyorum. öyle uğraşamam krem çorap ilaç vs.....
Yere çıplak ayakla&çorapla bastığınız sürece devam eder. Ayağınızdan terliği hiç eksik etmeyin, göreceksiniz yumuşacık pembe pembe topuklarınız olacak, bakıma gerek bile kalmayacak.
slm cnm sadece sirkede bekletip yıkadınmı hemenevet denedim veee mükemmel sonuç
bunun yanında aynı zamanda ayaklarımı durularken gülsuyuyla yıkadım ve kuruladıktan sonra vazelin sürüp çorabımı ayağıma geçirdim
bir süre bekledikten sonra çorabı çıkardım, sade bir ojeyle birlikte işlem tamamlandı
slm cnm sadece sirkede bekletip yıkadınmı hemen
merhaba kızlar benim ayak tabanım hiçbirzaman yumuşak olmadı hep tabaka tabaka sert kuru ve tırtıklı görünüyordu.ponza vs. yapsam düzelmiyor.annemin önerisiyle hatta kendi yaptı
zeytinyagı sürüp strecle iyice sardık sabaha kadar öyle durdu
inanın ilk defa bu kadar temiz ve yumuşak görünüyor.1 gün daha denesemm kesin pamuk gibi olacak
cok sevindim sizinle paylaşmak istedim ,kesinlikle deneyinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?