Topuk Sertleşmesine, Kalınlaşmasına Bir Çözüm

Bugün söylenenleri harfiyen uyguladım, sonuç gerçekten inanılmaz oldu. Bilgiyi paylaştığınız için teşekkür ederim, denemek isteyenlere tavsiye ederim.

evet denedim veee mükemmel sonuç
bunun yanında aynı zamanda ayaklarımı durularken gülsuyuyla yıkadım ve kuruladıktan sonra vazelin sürüp çorabımı ayağıma geçirdim
bir süre bekledikten sonra çorabı çıkardım, sade bir ojeyle birlikte işlem tamamlandı

çok teşekkürler..sirke ayrıca dezenfektan olduğundan işe yarar bilgi...

slm cnm sadece sirkede bekletip yıkadınmı hemen

kızlar benim bilhassa yazın topuklarım kuruyup hafif çatlamalar başlıyor, sürekli açık ayakkabı giymekten ve yalın ayak dolaşmaktan..
eczacı bir dostumuz "kerasay forte" diye bir kremden bahsetti, oldukça da ekonomik fiyatlı (6,5 tl) bu krem bir haftada topukları harika yapıyor, bilginiz olsun..

Bende topuk çatlaklarından oldukça şikayetçiydim. Sıkça gittiğim bi güzellik salonu yeni bir ürün aldığını söyledi. Daha önce ısıtılarak yapılan parafin bakımını ısıtmaya gerek duymadan doğrudan krem şeklinde ayaklarıma uyguladılar. Daha sonra patik giyerek 20-25 dk kadar bekledim. ayaklarım yumuşacık oldu. Kakaolusundan evimede aldım. Yine aynı şekilde evdede kolayca uyguluyorum. Bugün 4. uygulamam sonuç inanılmaz topuk çatlaklarım ciddi ölçüde azaldı ve ayaklarım yumuşacık :)

Benimde ayak tabanımda sertlik vardı. Topuğumda, baş parmağımın altın ve bir kaç yerinde sertlik vardı, yüzeyi pütürlüydü, ince çorap giyindiğimde hemen kaçıyordu. Ama artık ayaklarım yumuşacık :)

Bunun için önce kozmetik mağzasından ayak (pedikür) törpüsü, et pensi aldım. Eve geldim, ılık sıcağımsı bir su hazırladım, içine nohut kadar duş jeli damlattım. Bebe şampuanı da olur, hiç bir şey koymayadabilirsiniz. Ayaklarımı içinde yarım saat beklettim. Önce bir ayağımı çıkartıp, havluyla ıslaklığını aldım. Sonra pedikür törpüsünün kalın kısmıyla topuğumdan başlayıp parmak ucuna doğru törpüledim. Sonra törpünün daha pürüzsüz olan kısmıyla törpüledim ayak tabanımı. Aman Allahım ayağımdaki ölü deriler resmen soyuldu. Elimle dokunduğumda yumuşaklığı hissettim:) Sonra et pensiyle tırnak etlerimi temizledim. ayaklarımı yıkayıp kremledim. Artık ayda bir yapıyorum, pespembe topuklara sahip oldum.

Uygulamaya başlamadan önce yere büyükçe bir banyo havlusu sermeyi unutmayın:):)

Çok güzel bir fikir. Paylaştıgın için teşekkürler.

Elma sirkesinde yarım saat beklettim bende, foot scrub sürdüm sertleşmiş yerleri temizlemeye çalıştım şimdi de biraz zeytin yagı ısıtıp streçlicem arkadaşın tavsiyesini uygulicam. Sonucu yazarım buraya ama tahminim işe yaricaktır kızlar çünkü zeytin yağın bir çok şeye faydalı oldugunu hepimiz az çok biliyoruz.

Ponza taşıyla vs. öl derileri aldıktan sonra Lapitak Ayak Bakım Kremi'ni bolca sürmek de oldukça etkili... Nıvea'nın ayak bakım kremi de çok etkili. Ben haftada 1 kez törpü yapıyorum...geri kalan günlerde törpüsüz kremi direkt sürüyorum...çok memnunum

bir süreliğin topuk törpüsü yaptırmayın cunku ayaklar alısıyor ve daha beter olabılıyor bunun yerine altın krem ve altın krem peelingi alın kuaforunuze goturun yapsın ınanın bebek popısı gıbı oluyor ayaklar yada evde uygulayacagınız bır cozum geceden bolca vazelın surun havlu coraplarınızı gıyın ve yatın sabah kalktıgınızda yumasık olacak ve ınanamayacaksınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…