• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuk sertleşmesinde ponza taşı ve kremden başka önerisi olanlar..

bugün gittim asprin aldım umarım olur ama bugn deneyemem yarın tüm gün ayaktayım nolur nolmaz :1:

canım denedikten sonra mutlaka nasıl yaptığını sürdüğünü(kullandığını) sonucunu herşeyi yaz olur mu?

Fırsat bu Fırsat sitesinde
Selülit Problemlerinden ve İstenmeyen Tüylerinizden Derma Seta Depilasyon ve Güzellik Seti ile Aynı Anda Kurtulun! Derma Seta Depilasyon ve Güzellik Seti 79 TL Yerine % 68 İndirimle SADECE 24.9 TL ÜSTELİK KARGO DAHİL!!! ve AXESS CARD'a ve WORLD CARD'a 12

Derma Seta ® ağrısız ve etkili bir şekilde rahatlamanın yanında vücudu temizler ve güzel, parlak bir cilt olmasını sağlar. Derma Seta profesyonel, el tipi mini spa setidir. Derma Seta ® pahalı kaplıcalara gitmeden o fiyatları ödetmeden kaplıcalardaki tedavilerin tüm yaralarını sağlar. Derma Seta ® epilasyon sistemi Derma kristal ped kullanılarak ve acısız bir şekilde istenmeyen tüylerden kurtulmak için kullanılmaktadır. Dakika da 550 kez dönen bu sihirli ped Derma Seta ® makina ile birleşerek çalışır. Ve bu acsızı ve etkili bir vücut temizliği sunar. Vücut kılların temizlenmesinde tüm vücutta güvenle kullanabilirsiniz. Derma Seta, acılı veya pahalı lazer epilasyon yaptırmak istemeyen kişiler için kendi evlerinin rahatlığında kullanabileceği mükemmel bir seçenektir Kimse ağda yaparken o kadar acı çekmeyi hak etmiyor. Derma Seta'yı kullandığınızda bir daha ağda yaparken ki acıyı hissetmeyeceğinizden emin olabilirsiniz. Bir daha ağda yapmayı denemeyeceğinizden emin olabilirsiniz. Çünkü Derma Seta size aynı sonucu sağlamak için üretilmiştir. Aynı sonuçları almak için pahalı spa otellerini veya lazer tedavi merkezlerine gitmenize gerek yok. Derma Seta o kadar küçük ve portatif bir cihaz ki dilerseniz banyonuzda tezgahınızın üzerinde köşede, dilerseniz iş yerinizde çekmecenizde dilerseniz çantanızda dilediğiniz yere götürerek sürekli kullanabilirsiniz. Ama unutmayın Derma Seta'ya sahip değilseniz sizin spa otellerinize gitmeniz gerektiği kafidir. Etkileri Acısız bir şekilde tüyleri alır Peeling yaparak ölü cildi temizler Küçüktür her yere sığar Tam vücut bakımı için 9 parçası vardır
Topuklardaki sert deriyi temizler Fırçasıyla derin yüz temizleme yapar Masaj başlığıyla selülitleri giderir ve yağlı bölgeleri sıkılaştırır Profesyonel mini spa cihazınız Derma Seta sadece acısız ve etkili bir şekilde tüyleri almaz aynı zamanda cildinize peeling ve bakım yaparak sağlıklı ve ışıl ışıl parlayan bir cilde kavuşmanıza da yardımcı olur. Derma Seta tüm bunları size pahalı spa terapilerine gerek kalmadan evinizin konforunda kavuşmanızı sağlar.

Derma Seta Epilasyon ve Selülit Bakım Seti.

Derma Seta epilasyon aleti ile ağdaya, jilete, pahalı lazer tedavilerine son vermeye hazır olun, artık epilasyonun ne kadar kolay ve zevkli olduğunu sizlerde Derma Seta ile yaşayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Derma Seta ' yı çalıştırıp vücudunuzun üzerinde gezdirmek tüylerin ne kadar kolay ve acısız ortadan kaybolduğuna şaşıracaksınız. Peki selülitlerinizden de şikayetçimisiniz? o zaman derma seta tam size göre, tüm dünyada güzel ve bakımlı bayanların ilk tercihi Derma Seta

* Her cilt tipine uygundur
* Nasır ve ölü deriler için özel olarak tasarlanmıştır
* Kompakt ve kolay taşınır
* Uygulaması gayet kolay ve hızlıdır
* Her ihtiyacınıza yönelik farklı başlıklar kolayca sökülüp takılır
* Çok amaçlı kullanım için tasarlanmıştır
* Maddi ve manevi yükünüzü azaltır
* Hem erkeklerin hem de baynların kullanımına uygundur...

Evinizde SPA Keyfinin Tadına Varın !

$144924_1a9d.jpg
Satın aldığınız fırsat kuponunuz e-mailinize ve GSM telefonunuza SMS yolu ile gönderilecektir. Ayrıca, kupon kodunuza “Hesabım” sayfanızdaki “Kuponlarım” bölümünden de ulaşabilirsiniz. Fırsattan yararlamak için sipariş vermeniz gerekmektedir.
Siparişleriniz için telefon numarası; 0212 659 29 37 Size Email ve SMS yoluyla gönderilmiş olan kupon kodunuzu mekanda ilgili kişiye bildirmeniz gerekeceğinden, mutlaka yanınızda bulundunuz.

Arkadaşlar bu alet nasırları temizliyor,kargo dahil 24.90 fiyatıda düşmüş güzele benziyor acaba kullanan varmı bende almak istiyorum ?:61:

Son düzenleme:
aleti kullanmadım bilmiyorum. ama eklediğim açıklamada selülit ve epilasyon-depilasyon setidir diyor ben mi kaçırdım
acaba yazı içerisinde ayakla olana kısmını..? yada verdiği parçalar ayak içinde mi işe yarıyor anlayamadım.
canım araştırarak al istersen bu ürünü bişey diyemicem..

selam
benim tum vucudum genel olarak cok kurudur. hergun dustan sonra kollarimi bacaklarimi ayak ve topuklarimi bebe yagi ile yagliyorum, her gece yatarken tekrar elime hangi krem geldi ise ayaklarima suryor oyle yatiyorum. yinede ayaklarim istedigim gibi yumusacik olmuyor. yazinda mi corap giysem diye dusunmuyor degilim.
aspirini ezip vazelinle karistirip surmenin faydasini cok gordum en etkili krem o oldu benim icin duzenli yapmam lazim.

yazın çorap giym ek işkence gibi bişey. hel ki evliyseniz komik bile kaçabiliyor :)
başka arkadaşlarda aspirini söylemişti. vazalinle birlikte mantığını hala kurmuşm değilim ama..
vazalini denicem bi çıkıp alabilsem :)

aleti kullanmadım bilmiyorum. ama eklediğim açıklamada selülit ve epilasyon-depilasyon setidir diyor ben mi kaçırdım
acaba yazı içerisinde ayakla olana kısmını..? yada verdiği parçalar ayak içinde mi işe yarıyor anlayamadım.
canım araştırarak al istersen bu ürünü bişey diyemicem..

Valla ucunda döner başlıkları çıkarıyosunuz ayak için olanı takıp nasırları temizliyo tüy dökme ucu var masaj ucu ve selülit ucuda var internette videosundan baktım da bayağı kullanışlı bi alet bide peşin fiyatına kargo dahil 24.90 bide 12 taksit axese güzel sanki ama kullanan biri olsa gerçeten işe yarıyormu bilmem..:44:

Son düzenleme:
hmmmm parçası varsa o işede yarıyorsa ok. fiyatıda fena değilmiş. markanın sitesinde yada satış sitesinde
kullanıcı yorumları yok mu yada ürünü şikayetimvarcom gibi bi sitede araştır memnuniyetsiz kalanlar var mı
o şekilde bi araştırma yapabilir bilgi edinebilirsin. yoksada risk alıp fırsat bitmeden ürünü alabilirsin.
tamamen karar senin tatlım.

canım denedikten sonra mutlaka nasıl yaptığını sürdüğünü(kullandığını) sonucunu herşeyi yaz olur mu?

canım burda okudum bende asprini ezip biraz vazeln karıştırıyorsn topuğuna sürüp yat cuma uygulamayı düşünüorm şu an sadece vazelin sürdm faydası var yumuşamalar oluştu

Back