Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vazelinin icine karbonat atın karıştırın sürün buzdolabı poşetine sarın sabaha kadar kalsın faydası olacaktırHerkese merhaba , topuklarım da aşırı çatlama var neden bilmiyorum ama canım çok yanıyo . Bitkisel çözüm arıyorum ne iyi gelir acaba ne kapatır kapanır mı onu da bilmiyorum iğne batırıyorlar gibi sızlıyo dayanamıyorum
Herkese merhaba , topuklarım da aşırı çatlama var neden bilmiyorum ama canım çok yanıyo . Bitkisel çözüm arıyorum ne iyi gelir acaba ne kapatır kapanır mı onu da bilmiyorum iğne batırıyorlar gibi sızlıyo dayanamıyorum
Evet ağrıda oluyor çok devamlı ayakta çalıştığım için denemek lazım teşekkürlerhiçbirşey yapma
eczaneden şu kremi al düzenli kullan nasıl geçtiğini göreceksiniz
gitmedim doktor denemediğim yöntem kalmadı
ağrıları sızıları bile alıyorr
Eki Görüntüle 2900663
Evet okumuştum int de deneyim en iyisi teşekkürlerVazelinin icine karbonat atın karıştırın sürün buzdolabı poşetine sarın sabaha kadar kalsın faydası olacaktır
Anneminde topuklarinda cok catlak var ve baş parmak altinda da yarık seklinde agridan zor basiyor bu krem iyi gelirmihiçbirşey yapma
eczaneden şu kremi al düzenli kullan nasıl geçtiğini göreceksiniz
gitmedim doktor denemediğim yöntem kalmadı
ağrıları sızıları bile alıyorr
Eki Görüntüle 2900663
Evet ağrıda oluyor çok devamlı ayakta çalıştığım için denemek lazım teşekkürler
Anneminde topuklarinda cok catlak var ve baş parmak altinda da yarık seklinde agridan zor basiyor bu krem iyi gelirmi