Topuk çatlaması bitkisel çözüm

35kvk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
1.185
606
29
Herkese merhaba , topuklarım da aşırı çatlama var neden bilmiyorum ama canım çok yanıyo . Bitkisel çözüm arıyorum ne iyi gelir acaba ne kapatır kapanır mı onu da bilmiyorum iğne batırıyorlar gibi sızlıyo dayanamıyorum

Herkese merhaba , topuklarım da aşırı çatlama var neden bilmiyorum ama canım çok yanıyo . Bitkisel çözüm arıyorum ne iyi gelir acaba ne kapatır kapanır mı onu da bilmiyorum iğne batırıyorlar gibi sızlıyo dayanamıyorum
Vazelinin icine karbonat atın karıştırın sürün buzdolabı poşetine sarın sabaha kadar kalsın faydası olacaktır

hiçbirşey yapma
eczaneden şu kremi al düzenli kullan nasıl geçtiğini göreceksiniz
gitmedim doktor denemediğim yöntem kalmadı
ağrıları sızıları bile alıyorr

1628833520024.png

Eczaneden aldım bende dermovate diye 4 gündür kullanıyorum. Bakalım inş iyi gelir

Evet ağrıda oluyor çok devamlı ayakta çalıştığım için denemek lazım teşekkürler ☺️

deneyin farkı göreceksiniz inan

Anneminde topuklarinda cok catlak var ve baş parmak altinda da yarık seklinde agridan zor basiyor bu krem iyi gelirmi

topuk çatlaklarına çok iyi geliyor ve sert ise yumuşacık yapıyor baş parmaklarını inanın denemedim

krem sürdükten sonra güzel pamuklu bir çorap giysin farkı görecek

çok pahalı bir krem değil zten

X