Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojik olarak toprak yeme alışkanlığı oluşmuş bence. Çevreden duyduğunuz demir eksikliği olanlar toprak yermiş lafı takıntı oluşturmuş. Yoksa kimse demir eksikliğinden hamileliği boyunca ve 5aylık bebeği ile birlikte gidip gidip toprak yemez. Sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir tabi...Merhaba hanımlar ben Toprak yiyorum hamileliğimden beri şuan bebeğim 5 aylık hala yiyorum kan şurupları fayda etmiyor aranızda böyle durumda olan varsa bana yardım etsin
merhaba bende yıllarca yedim. küçüklüğümde daha çok hemde. 30 yaşındayım hala canım ister arada. dahiliye ile görüşün ferritin değeriniz düşük muhtemelen. damardan ilaç alın. kan şurupları bi süre sonra içilmiyor gerçekten. bir de irade malesef kendinize hakim olun.Merhaba hanımlar ben Toprak yiyorum hamileliğimden beri şuan bebeğim 5 aylık hala yiyorum kan şurupları fayda etmiyor aranızda böyle durumda olan varsa bana yardım etsin
Annem bana hamileyken toprak yermisti kansizlik varmistiMerhaba hanımlar ben Toprak yiyorum hamileliğimden beri şuan bebeğim 5 aylık hala yiyorum kan şurupları fayda etmiyor aranızda böyle durumda olan varsa bana yardım etsin
Ayyy müptezel gibiyimmdim hamileyk3n ,çok zorlandım ama.yemedim çünkü firinlansada topraktaki mikroorganizmalar gitmezmis, bir kasığında insan vücudundaki mikroorganizmadan fazlası oluyormuş. Doktorun aslaa yememem gerektiğini söyledi. Size fayda edermi bilmem ben buz kırıp yiyerek bu hissimi törpülemiştim belki sizede fayda ederMerhaba hanımlar ben Toprak yiyorum hamileliğimden beri şuan bebeğim 5 aylık hala yiyorum kan şurupları fayda etmiyor aranızda böyle durumda olan varsa bana yardım etsin