Toprak yiyorum ne yapmalıyım

Kansızlıkla alakalı d3miş bazı arkadaşlar da bende kansızlık var hemde baya ilaçları bile çifter içmem gerekiyo aynı anda iğne içemiypm o ayrı da ben bile yemedim yemem yiyemem içim kalktı

Beneğine zararlı yeme canım

Ay nasil yani tadını nerden biliyorsunuz?
Demekki ya küçükken yediniz ya da biri yerken gördünüz tadına baktınız
Mikrop kaparsınız canim yemeyin.
Cok şaşırdım demir eksikligi oyle mi yapiyor ki arkadaşlar oyle yazmis:KK43::KK43:
Ben de merakimdan gecen sene kedimin mamasindan yedim. Neyse onun icinde balık,pirinc biseler var
Ay yemin ederim 15 dakika agzimda hamsi tadi oldu:kusmuk: bidaha yemedim tabi:KK17:

Genelde demir eksikliğine bağlanmış ama aynı zamanda öğrenilmiş bir davranış bence. Benim de demir eksikliğim vardı ilaçlarla değil damardan verildi demir, çok düşmüştü. Ama hiç öyle taş toprak çekmedi canım deli gibi et çekiyordu. Hijyenik değil hastalık filan kaparsın Allah korusun.

Çok bilinen ve yaygin bir durum. Milletin şaşırmasına çok şaşırdım. Mesela pekmez e çoğu yerde toprak atılır. Pekmeze toprak konduğu pek bilinmiyor herhalde. Özellikle ev yapımı pekmezlere konulan toprağın nereden geldiği önemli.

Konu sahibi geri dönüşü olmayan hastalık kaparsın aman diyeyim. Tetanoz, toksoplazma vs. Veya günlee içinde öldürebilecek toprakta yaşayan bakteriler var. Yahut agir metal zehirlenmesi. Mesela toprağa dokundukta sonra ellerini yıkamamak bile tehlikeliyken bu gerçekten çok büyük risk.

Kan ilacı yetmiyor olabilir. Veya aldığın kan ilacinin sana fayda sağlamasına sebep bazı problemlerin olabilir. Öncelikle dahiliye ye git. Demir iğnesi iste. Bol bol da ciğer ye. Hem a vitamini, hem b12 hem de demir açısından çok zengin. Afiyet olsun.

Çok bilinen ve yaygin bir durum. Milletin şaşırmasına çok şaşırdım. Mesela pekmez e çoğu yerde toprak atılır. Pekmeze toprak konduğu pek bilinmiyor herhalde. Özellikle ev yapımı pekmezlere konulan toprağın nereden geldiği önemli.

Konu sahibi geri dönüşü olmayan hastalık kaparsın aman diyeyim. Tetanoz, toksoplazma vs. Veya günlee içinde öldürebilecek toprakta yaşayan bakteriler var. Yahut agir metal zehirlenmesi. Mesela toprağa dokundukta sonra ellerini yıkamamak bile tehlikeliyken bu gerçekten çok büyük risk.

Kan ilacı yetmiyor olabilir. Veya aldığın kan ilacinin sana fayda sağlamasına sebep bazı problemlerin olabilir. Öncelikle dahiliye ye git. Demir iğnesi iste. Bol bol da ciğer ye. Hem a vitamini, hem b12 hem de demir açısından çok zengin. Afiyet olsun.
Evet toprak atılıyor, dağdan beyaz bir toprak türü var onu getirip atarlar. Ama pekmezin içinde en azından kaynıyor mikrobu kalmaz belki. Konu sahibi her an hastalık kapabilir

Evet toprak atılıyor, dağdan beyaz bir toprak türü var onu getirip atarlar. Ama pekmezin içinde en azından kaynıyor mikrobu kalmaz belki. Konu sahibi her an hastalık kapabilir
Ya işte herşey bakteri değil. toprak ağır metal ve tehlikeli başka tür kimyasallar içerebilir. Toprak işi çok tehlikeli ben o yüzden pekmez yemeği bıraktım mesela.

Merhaba hanımlar ben Toprak yiyorum hamileliğimden beri şuan bebeğim 5 aylık hala yiyorum kan şurupları fayda etmiyor aranızda böyle durumda olan varsa bana yardım etsin
Allahım derdim var sanıyordum. Sen affet. Öncelikle geçmiş olsun tvde de buna benzer bir olaya tanık olmuştum ama inanmamıştım. Psikolojik bir durumdan kaynaklanıyormuş. Bir psikoloğa gidin. Hatta bilişsel davranış uzmanı terapist gidin. Onlar daha iyi bu konuda. Bebek için Allah muhafaza büyük bir sıkıntı olabilir. Ömür boyu vicdan azabı çekersiniz

Öncelikle yediğim Toprak temiz köyde yaşıyorum hiçbir şekilde hayvan degmiyor yağmur yıkandıktan sonra alıyorum duvara siviyorum gayet temiz tadida çok güzel ama doktora gideceğim yorumlar için herkese teşekkür ederim

Back
X