Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde otururken , tv izlerken veya ev işi yaparken ya da bilgisayar başındayken aniden kriz gibi gelir "toprak koklama isteği". Hemen bir kaç patates ıslatırım tabağa, yanıma koyar dakikalarca koklarım... Patatesin üzerinde kalan topraktan bazen yediğim de olur. Bu aralar çok arttı. Demir eksikliğim de yok bildiğim kadarıyla. Bu istek öyle bir istek ki sigara isteğinden daha baskın ya da hani susamışsın gibi. o toprağı koklamazsam ya da yemezsem o susuzluğum hiç geçmeyecek gibi.. Ne bileyim öyle bişey işte.. Yalnız olmadığıma sevinmeli miyim acaba :))
bana da öyle geldi :)) Allah korusun daha çocuklarım çok küçük... Ben de diyorum bazen böylesine ağır basan toprak isteğim olduğunda "toprak beni mi çağırıyor" diye :))toprak seni mi çağırıyor ne![]()
bana da öyle geldi :)) Allah korusun daha çocuklarım çok küçük... Ben de diyorum bazen böylesine ağır basan toprak isteğim olduğunda "toprak beni mi çağırıyor" diye :))