Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet doğru söylüyorsunuz ben kendimden bildiğim için nedeninide ii biliyorum kansızlık+demir eksikliğinden kaynaklanıyor...
saygı duyanlara teşekkür ederim ama aramızdaki bi arkadaş beyin eksikliği gibi aşağılayıcı bir hitapta bulunduğu için sizlerin önünde onu kınıyorum herkesin görüşüne saygı duymak lazım haksızmıyım
her zaman ve her konuda saygı ve sevgi çerçevesinde paylaşımlarda bulunursak bence ortam muhteşem olur...:enbuyukkk:
Yenir:) Beşamel sola tavada çevir,yanına bi de yeşil salata yaptın mı,tadına doyum olmaz:))
Duymuştum bunu..Hatta kil de yiyenler vardı..Özellikle hamilelikte yaşayanlar olmuş..Kesinlikle doktora başvurulmalı!
valla bende küçükkene yemişim. bende ne halt bulsam yiyomuşum :roflol:
demir eksikliğinden oluyormuş o![]()
Bir akrabamız yiyordu bebekken..... Şimdi organik topraklar var boncuk gibi... onu satarlarken bayanlar diyor ki çocuğunuz yerse bile sorun değil topraktan hiç farkı yok...... Ve hooop atıyor ağzına..... :roflol::roflol:
evet gerçekten çok güzeller...renkli renkli ve zıp zıp bişeyler.ben aklıma geldikçe elimi vazonun içine sokup onlarla oynuyorum.ama normal toprak yenmezzz...iğğğğ solucanlar falan oluyor topraklarda yenmezzz,yenilemez...:1no2::1shok:kafamçokkarıştı
ben küçükkende yerdim halada bulsam yerim ama kırmızı toprak olcak özellkle :dance: