- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi topmodelgirl
Tekbiryerinde camasir suyu degmis evde giilebilir 2tl.toz pembe renkte 42 beden kapri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bunlari ayirdim .elimde ne varsa ekledim baska birsey kalmadi ablam digerlerini giyiyormus.hepsi bukadar.ama benim diger sayfamida 67 den sonra incele taki canta terlik falan hersey var evesyasida var.belki kargo yapmisken ordanda ekleriz canim.bu ıkısını ayır bana canm aksama da yesıl pantolonu tas rengını falanda at ust de warsa at ozellıkle pantolonlara talıbım :))
Canim bunlari ayirdim .elimde ne varsa ekledim baska birsey kalmadi ablam digerlerini giyiyormus.hepsi bukadar.ama benim diger sayfamida 67 den sonra incele taki canta terlik falan hersey var evesyasida var.belki kargo yapmisken ordanda ekleriz canim.
canm yesıl kotda olur bana sanırım ama bu kotların boy olcusu ne??
Ablam 175. Kot 30 boy.
kotgibi olani ve yesili olcmem lazim .neresinden olceyim hayatim.
3ude ayirtildi.
Canim tay gibi stretch olan agi sokuk olanin pacalaei genis biliyorsun degilmi.diger ikisini hemen olcuyorum simdi.Canm mavi kot olan yesil kot ve esnek tayt i istiyorum bende sanirim.pek girmiyosun artik.msjimi gorunce haberlesiriz
Canm mavi kot olan yesil kot ve esnek tayt i istiyorum bende sanirim.pek girmiyosun artik.msjimi gorunce haberlesiriz
Kotun bel cavresi 91.92 cikti.
Esnek lacivert olan 89 cikti.
yesil kanvas ise 100cm.cikti
Pareo large 4tl
abercrombie tshirt 10tl
kot 10tl
Eki Görüntüle 1129905
beyaz kapri.5tl.
Satildi.........Abiye ustude var kollari transparan .mukemmel bir kesim ve kumas 3beden.keske bana gore olsaydi.takimi 35tl.
Eki Görüntüle 1137117 Eki Görüntüle 1137122
large icin iki urun keten beyaz mavi nakisli gomlek ve yun onden baglama detauli hirka.