Taki meselesi yeğen

Tam üstüne bastiniz ,ablamin iletişim sorunu var .
Annesini babasini bile aramaz sormaz .
Ama bende biraz kirginlik var ,büyük kizina okadar koşturdum ki .Hatta elbesini almak için ben başka şehire hepsini götürdüm .
Yoldada benim dikkatsizliğim yüzünden kaza yaptim .Arabam harap oldu kimse asla sormadi ne yaptin ne ettin diye .
Ablan iletişim kurmak istemiyor belli ki, ama yeğenin de madem evlenecek kazık kadar kız o da mı akıl edememiş arayıp sormayı davet etmeyi?
Neden bu kadar vermeye çalışıyorsun sürekli karşılık alamadığın halde hem de

Bizde amca teyze hala dayı bilezik takar. Eşimin dayısı ve teyzesi cumhuriyet altını taktı bize çok değişik geldi mesela.

Ama bu biraz da ailede kaç çocuk var onunla ilgili. Her kardeşse 3-4 çocuk varsa hangi birine bilezik yapacaksın

Merhabalar,

Bir ay sonra ablamin en küçük kizi evlenecek .
Malum altin fiyatlari firladi ,bizim ailede kopuk .
Bir başka konumda zaten yazdim özellikle ablamda iletişim sorunu var .
İki sene önce ortançi kızına bütün kardeşler birer tam altin taktik,anneanne de ayni .
Şimdi aslinda gönlümden bir bilezik niyetindeyim,tam altindan biraz fazla olsun bilezik olsun diye düşündüm .
Abim tam altin takarim ,sende ayni yap diyor.
Hem ortanci secilmemiş olur çünkü ablalari 5 sene önce evlendi ona adana burma taktik .
Haksizlik oluyor gibi birine
Böyle seylere ben kafami çok yoruyorum .
Tam altin bir teyze olarak azmi olur ?(600€)
Bizde mi var bi tuhaflık ne halalrdan ne dayıdan ne teyzelerden ne de başkalarındab birsey gormedik🤣

Bizimde önceden her yeğene bilezik takılırdı
Gecen sene yarıma sımdıde ceyrege düşüldü😅

Merhabalar,

İki sene önce ortançi kızına bütün kardeşler birer tam altin taktik,anneanne de ayni .
Şimdi aslinda gönlümden bir bilezik niyetindeyim,tam altindan biraz fazla olsun bilezik olsun diye düşündüm .
Hem ortanci secilmemiş olur çünkü ablalari 5 sene önce evlendi ona adana burma taktik .
O kadar abarttınız ki şu ablanız ve yeğeninizin düğün meselesini. Içinizden ne geçiyorsa onu takarsınız olur biter.

Merhabalar,

Yurtdışında yaşayan biri olarak 600€ gayet normal ve birine takmışsın zaten abin akıl vermesin herkes kendi cebini düşünerek hareket etsin senin de cocukların var veya da olacak bakalım hangi biri takacak sana okadar bileziği altını. Kusura bakma.. ben olsam bilezik takmam taksam da gramını düşük alırdım herkesin maddi durumu bir değil ben bile eltime kaynıma bilezik takacam diye tuvalet temizleyipte aldım düşük aldım yapacak bir şey yok ucak bileti kıyafet derken zaten cebinde para kalmıyor onu bırak insanlar gelip mutlu gününde yanında olduğına bile mutlu olmuyolar bi teşekür bile yok😀 o yüzden kardeşmiş yeğenmiş takma kafana önemli olan güzel günlerinde yanında olman

X