- Konu Sahibi topmodelgirl
-
42beden ikiyandan kucuk yirtmacli kot etek 10tl.42beden.Eki Görüntüle 1134907
Ayy guselde bana dar gelir 44 46bedenim de ben:)kot ve kumas pantolonlar war diyodun ya onlarinda eklermisin resim olarak kumas olmasin ama.bende varda.
Ayy guselde bana dar gelir 44 46bedenim de ben:)kot ve kumas pantolonlar war diyodun ya onlarinda eklermisin resim olarak kumas olmasin ama.bende varda.
Elbise 2 beden.
kolsuz .
onden dugmeli uzun elbise.
uzunkolbodyile kisin yada sonbaharda da kullanin.
CANM ELBISEBEDENE DENK GELIYO 44E OLURMU YANI ??ayrıca tas rengı mango pantolon ve yesıl kanvas pantolon var dıodun ya onlarıda eklermısın?keten tarzı mı onlarda?bu kotta 44beden yapıyomus latesk ve kotu alırım yanı ve bacak boyu nedır bunların onemlı kısmı o:)).elbıse olculerı olursa onuda alırım .tas rtengı ve yesıl renklı pantolonda eklersen bakıyım acıkcası kot keten tum pantolonlar elbıseler falan olur.ayrıca xl salopet falan demıssın onuda eklemedın sanırım.
Bu aksam elmde buyuk beden ne varsa hepsini koyucam ozaman.kot uzun elbise 42 gibi duruyor ttlimkelebekli olan sana olmaz.diger pantalonlarada bakaksam ekleyince.ustte rkliycem.ust istermisin.
Eki Görüntüle 1137132
large lcw bluz 40 42 gibi amaben bunu 38ken sals olsun diye almistim.neredeyse sifir.10tl
34/32 başka kotlarınız varmı ?
Siyah takimi dusunmezmisin .kollari transparan ust .kumasi cok iyi34/32 başka kotlarınız varmı ?
Kot gorunumlu lasteksin resimleri.
Eki Görüntüle 1136598 Eki Görüntüle 1136596 Eki Görüntüle 1136597 Eki Görüntüle 1136595
bu lacivertle kot olur kotta 34 kacbeden yapiyor.bibak olur 34 diyosan kacirma.digeri dikiste acilma var diye 7tlden veticem.kotta 10 tl.
bu ıkısını ayır bana canm aksama da yesıl pantolonu tas rengını falanda at ust de warsa at ozellıkle pantolonlara talıbım :))[/QUOTE
Kiyafet eklemeyi unuttun sanurim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?