topmodelin large ve xlarge butigi

Ayy guselde bana dar gelir 44 46bedenim de ben:)kot ve kumas pantolonlar war diyodun ya onlarinda eklermisin resim olarak kumas olmasin ama.bende varda.

Tatlim kumas olmasin deyince iki tane var.biri hic giyilmedi kot sayfamda var 34 beden sanirim 44yapiyor sen bilirsin.vbirde bu var kotgibi duruyor ama lasteks.aginda dikis acilmis cunku ablama dar gelmis.terzide 2tlye yada elde bile yapabilirsin.cok cok kalite bir pantalon.

Ayy guselde bana dar gelir 44 46bedenim de ben:)kot ve kumas pantolonlar war diyodun ya onlarinda eklermisin resim olarak kumas olmasin ama.bende varda.

Kot gorunumlu lasteksin resimleri.

bu lacivertle kot olur kotta 34 kacbeden yapiyor.bibak olur 34 diyosan kacirma.digeri dikiste acilma var diye 7tlden veticem.kotta 10 tl.

Elbise 2 beden.
kolsuz .
onden dugmeli uzun elbise.
uzunkolbodyile kisin yada sonbaharda da kullanin.

Eklentiler

• $20140530_000957_1401397820171_2.JPG
    112,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $20140530_000948_1401397819673_1.JPG
    95,7 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Elbise 2 beden.
kolsuz .
onden dugmeli uzun elbise.
uzunkolbodyile kisin yada sonbaharda da kullanin.

CANM ELBISEBEDENE DENK GELIYO 44E OLURMU YANI ??ayrıca tas rengı mango pantolon ve yesıl kanvas pantolon var dıodun ya onlarıda eklermısın?keten tarzı mı onlarda?bu kotta 44beden yapıyomus latesk ve kotu alırım yanı ve bacak boyu nedır bunların onemlı kısmı o:)).elbıse olculerı olursa onuda alırım .tas rtengı ve yesıl renklı pantolonda eklersen bakıyım acıkcası kot keten tum pantolonlar elbıseler falan olur.ayrıca xl salopet falan demıssın onuda eklemedın sanırım.

Bu aksam elmde buyuk beden ne varsa hepsini koyucam ozaman.kot uzun elbise 42 gibi duruyor ttlimkelebekli olan sana olmaz.diger pantalonlarada bakaksam ekleyince.ustte rkliycem.ust istermisin.

Bu aksam elmde buyuk beden ne varsa hepsini koyucam ozaman.kot uzun elbise 42 gibi duruyor ttlimkelebekli olan sana olmaz.diger pantalonlarada bakaksam ekleyince.ustte rkliycem.ust istermisin.

ısterım canm xl xxl 44 46 ıse olur yanı aksamı beklıyoruım ben pantolonlara ustlerede bakıyım oleyse

1.resim cizgili kumas cok az giyildi 7tl 42 beden
2.resim mango 46beden tas rengi krem arasi 7tl
3.resim 36 beden sanirim 46beden mi oluyorkanvas pantalon giyildigi icin 5tl yesil kahve
4.resim beden 46 boy 30 defacto kanvas 5tl
5.resim tiril titil kumas beril marka 44 beden acik krem renk azkullanildi.8tl

salopet sifir degerinde xxlarge hamile icin 35tl
kumas hamile ust beli ayarli alt pantalonuda var takim 20tl
bunlar disinda siyah beli ayarli markali hamile taytim var 5tl
ve zayif bir hamile yada ilk aylar icin markali kumas beli ayarli gobegi penye hamile pantalonu 8tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…