- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi topmodelgirl
Ablamin markali large ve xlarge kiyafetleri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mukemmel bir pantalonve ust abiye
kot salopet large xlarge
kot uzun kolsuz elbise
siyah etek ceket takim
10 adet markali pantalon
biradet buyuk beden kazak
gecelikler sabahliklar
ekleyecegim.
ıyı gunler kıyafetlwerınız eklemenızı beklıyorum ama kac beden yazarmısınız mesela ılk resımdekı kot pantolon ve beyaz kaprı??daha dogrusu 44 gıyıyorum bazen 46da oluyo bana olabılecek oln warmı hıc elınızde?
ıyı gunler kıyafetlwerınız eklemenızı beklıyorum ama kac beden yazarmısınız mesela ılk resımdekı kot pantolon ve beyaz kaprı??daha dogrusu 44 gıyıyorum bazen 46da oluyo bana olabılecek oln warmı hıc elınızde?
Pareo large 4tl
abercrombie tshirt 10tl
kot 10tl
Eki Görüntüle 1129905
beyaz kapri.5tl.
Canim kapride m beden yaziyot.elimdeki 7 pantalonu 44ve 46 hepsini alirsan 50den yollarim.ayri ayri istersen resim cekince fiyatlariyla eklerim bitanem.toplu alan karli cikiyor biliyorsun.
Canim kapride m beden yaziyot.elimdeki 7 pantalonu 44ve 46 hepsini alirsan 50den yollarim.ayri ayri istersen resim cekince fiyatlariyla eklerim bitanem.toplu alan karli cikiyor biliyorsun.
Ayrica etekleride bakayim kisaca kumas pantolon haric geceliklerde dahil hepaine bakayi ben tatlim resim.eklrsen cok ii olur hatta faceden whatsupdan falanda olur
Aksam etekleride eklerim.