- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.309
- 598
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
İnsanların çocuk yap demesi emreder gibi en sinirime dokunan şey oldu. Kendi evlenip üçüncü ay çocuk yapmış. Çocuk uyumuyor diyo gece uyuyor mu diyorum yok diyo gündüz diyorum yok diyo yaramaz mı diyorum felaket diyo. Ablamın da var hergün şiksyet ediyor kafayı yiyorum diyor. sonra çocuk yap sende diyorlar. Niye yapayım ben de kafayı yemek için mi? Ayrıca kimseyi ilgilendirmez. 23 yaşındayım 3 yıl olacak kasımda evleneli hala düşünmüyorum. Eşim istiyor da bn istemiyorum. Anne olmak için erken olduğunu düşünüyorum. Anne olmak için hazır değilim. İnsanlar hem yap diyo hm de çok fena zor diyolar neyin derdindeler anlamıyorum. İyice soğudum çocuklardan.. Ya hiç bi zmn anne olmak istemezsem? Hiç demiyorum birgün diyorum ama o birgün şimdi değil gelince hissedeer miyim ki?
Çocuk demek benim için şuan sadece gece gündüz uykusuzluk yorgunluk olumsuzluk, azalan cinsellik, azalan ilişki vs.
Geçen instagram da aşk doktoru mehmet çoşkundeniz canlı yayın yaptı ona sorular sordum evlilği çocuk olumsuz etkiler mi dedim evet dedi. Açıkladı.. Şimdi hiç istemiyorum.
Aşk değilde ilgi ve cinsellik hayatinizin ayni sekilde devam edecegini dusunuyosaniz boyle bi sey olmasi mumkun degil.sonucta hayatinizda yeni bisey var.evlenince bekarlik gunlerimizin aynisini yasamiyoruz.bunuda oyle dusunun.hayatiniza yeni bi misafir geliyo hemde cok tatli bi misafir.
İnsanların ne dediğinin önemi zerre yokta, eşin istiyor sen istemiyorsan sorun olabilir.
Bir gün, ne zaman bir gün?
O gün hiç gelmezse, eşinin baba olma hakkını elinden almış olmayacak mısın?
Eşinde istemiyor olsa aman millet için çocuk mu yapılır, olmuyor çocuğum, kısırım de, kapatsınlar çenelerini derdim...
Ama eş durumu değiştiriyor.
şuan karşımda ben duruyor sanki . aynı şeyleri düşünüyoruz resmen ya . 3 aylık evliyim geçen gün görümcem kayınbabanın da olduğu whatsapp grubunda hala olmak istiyoruz dedi allahım dedim ya daha 90 günlük evliyiz 90 ya kendi 3 aylık evliyken korunmayı bırakmış sonra çocuk olunca şaşırmış . Bunu duydugum zaman ee ne olmasını bekliyorsun dedim içimden. Kv geldi alttan alttan msj veriyor bebek diye.Eşim uzun görevlere gidiyor ve biz hiç kimsemizin olmadığı bir şehirdeyiz . eşim göreve gitse çocuk hastalansa ben yanlızım araba arka koltuğa bebeği koyup hastaneye götürmem lazım daha neler neler ya bunları düşündükçe beynim yanıyor. Bu millet yüzünden büyük konuşuyorum valla olmasını isteyeceğim ama olmayacak diye de çok korkuyorum üffffama şunu biliyorum ki milletin gazına gelip çocuk yapmıcam
O Mehmet coşkundenizin merhemi olsa kendi başına sürecek.Kendi o sebepten mi boşanmış acaba.İlişkin şuan kötüyse,eşinle problemlerin varsa evet çocuk düşünme derim.Ablanı söylüyorsun neden problem yaşıyor çünkü eşiyle çocuk öncesi sıkıntı olmasına rağmen çocuk yapmış.Sonucunun böyle olacağını tahmin etmeliydi.Öbürü de 3 aylık evliyken hamile kalmış,Ada'mı tam tanımadan çocuk sahibi olmuş ve büyük ihtimal eşi de yardımcı olmuyor.Sen başkalarıyla kıyaslama kendini.Azalan ilgi ,ilişki olsa onca insan 2. 3. Çocuğu yapmazdı diye düşünüyorum.Kendi hayatına bakarak yön vermelisin bana göre.Tekrar söylüyorum eşine güvenmiyorsan çocuk düşünme asla...
3.cocugu doguranlara hayranim zayen nasil bir sabira sahiplerİki çocuklu bir kadın olarak yazıyorum sana :) hemde 3 çocuk doğurmuş , 2 çocuklu bir kadın :/
Canın ne zaman isterse o zaman doğur .. ben pişman mıyım ,hayır ..dünyanın en güzel şeyi ama aynı zamanda büyük sorumluluk ve emek gerektiren şeyi .. rahatıma düşkün biriyim . Çocuklardan sonra tepetaklak oldum ,daha yeni yeni toparlıyorum. .büyüdüler ,daha da istemem .2 tane çocuğum var hala 3.yu yap diyen insanlar var ..bir bakışım yeterli oluyo ,o cümlenin üstüne başka cümle kuramiyorlar. .canım çıktı ya makine miyim ben :/
Bu düşüncelerle pek hazır olamazsın gibi geliyor.Vakti vardır.Bir sınav veya bir iş için çabalarsın o Zaman beklemen çok çok normal.Çoğu kişi ertelediği için pişmandır belki.Çünkü istediğin Zaman da başka problemler oluyor ve hemen olmuyor hamilelik.İyi düşünüp eşinin de kararına saygı duymalısın gibi geliyor bana.Eşime güvenim sonsuz çok güzel baba olur bnce. Aramızda çok iyi şükür ama bn daha hazır değilim
bi arkadaş var şubatta tanıştılar 30 haziranda nikah yaptılar bundan 40 gün önce mi ne düğünleri oldu cinsel hayatlarında sorunlar vardı tamamen ilişki olmuyordu ama çocuk istiyorlardı. bugünde konuşuyoruz acaba hamile miyim diye bana . dedim ki kızım sen daha yeni hastaydım bitti dedin hastalığın biteli 4 gün oldu nasıl hamile olacan allah aşkına dedim yaYokya evliliğe alışna dönemi varken pat diye çocuk ypmk saçma bnce bnm bi arkadaş bi aylık tanıştuğı adamla evlndi daha evleneli iki hafta oldu çocuk düşünüyormuş deniyormuş şok içinddyim iki ay tanıdığı adam daha insanlar çok hızlı. Ayrıca evlenir evlnmez çocuk istemek nedir ya başkalarına ne... Özel konu bunlar özeli kalmıyor böyle ayıp yaptıkları
3.cocugu doguranlara hayranim zayen nasil bir sabira sahipler
2.cesaret isi
Sanirimben bu gidisle tek cocukla kalacagim
Cunku tek basima buyutuyorum oglumu
3 çocuk doğurdum ama ikisi hayatta ..3.cocugu doguranlara hayranim zayen nasil bir sabira sahipler
2.cesaret isi
Sanirimben bu gidisle tek cocukla kalacagim
Cunku tek basima buyutuyorum oglumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?