ya canım, malesef bazı kadınlar böyle, aslında kimsenin evliliği hakkında yorum yapmamak en iyisi, çünkü fikrini söyleyince sen kötü oluyosun, hem sorarlar, hem vay efendim nasıl böyle dersin olur sonra yada birden kocası balım gülüm olur
bazen de bazı kadınlarda, özgür ruhlu, bağımsız kendini ezdirmeyen kadınları çekememezlik var, zaten bu çekemeyen kadınların kendine güven problemi var, bu tip insanları kafaya taktığına değmez biliyomusun
bir de ben bekar olan arkadaşıma daha çok kırıldım açıkçası gaz verme kıza demesi çok garibime gitti ben gaz vermeye çalışmadım ssadece fikrimdi o benim söylediklerim. Sonra sebebni sordum bunun bana arkadaşım dedi ki "kadın zaten psikolojik olarak sıkıntılı sen de öyle diyince huzursuzluk olur" dedi. ben de ne huzursuzluğundan bahsediyorsun ya kadın dayak yiyor dayak dedim bu hı hı diyip geçilecek bişe mi dedim ya susarsın ya da fikrini beyan edersin dedim ama insanları kandıramam ben dedim avutamam dedim kusura bakma gaz da verseydim daha farklı konuşurdum dedim. çok rahatsız oldum oldum konuştuklarımdan sonra kime ne anlatıyorum falan oldum canım sıkıldı ama sabah iyi uyandım...