kızlar bu bir rahatsızlık veya hastalıkmı bilmiyorum. kimseyle görüşmek istemiyorum kimse benim evime gelmesin bende kimseye gitmiyim kimse beni aramasın sormasın şu aile toplantılarından düğünlerden derneklerden nefrettediyorum çalışıyorum oda mecbur olduğum için para ihtiyacımız olmasa işe hiç gelmiycem insanların bana bakışların çekiniyorum beni farketmelerini istemiyorum elimde olsa bir fıçının içine gizlenip öyle gelcem işe ben muhasebeciyim ama farkedilmememk için iğrenç giyiniyorum atölyede çalışna kızlar bile bana bu halin ne diyor. iş yerine bir müşteri geldiğinde bile acayip sinirleniyorum nerden geldi bu diye.. eşimle cinsel hayatımızda kötü adamla yakınlaşamaıyorum.... ya aynı yatakda yatamak bile bana ızdırap geliyor neden böyle oldum ben. birde bütün gün uyumak istiyorum bana kimse dokunmasın ben uyum hiç bir şey yapmak istemiyorum zate hiç bir şeyden zevk almyorum yaptıklarım bana ızdırap gibi geliyor.... sizce bir rahatsızlığım mı var bir doktora gitmem mi lazım birde kendimi hiç sevmiyorum....
valla yazdıkların çok tanıdık aynı durumlar bendede..herkesle uzak durmak kimse gelmesin beni farketmesin sen gene iyisin çalışabliyorsun..bende oda olmyor tanışmak istemiyorum patron devamlı beni takip ediyor gibi..yapamayacam rezil olcam gibi.ben de uyumak hep uyumak..devamlı yaşamk istemiyorum diyorum eşime ..mutsuzum çok..eşle sorun bende de aynı zaten..