- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Sonuç ne çıktı acabaKızlar ben özel hastaneye gidiyorum dua edin bana kan vermeye çatladım meraktan burda![]()

Hayırlı haberlerle gel inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç ne çıktı acabaKızlar ben özel hastaneye gidiyorum dua edin bana kan vermeye çatladım meraktan burda![]()
Ben bişey goremedim ama bence bekleyin cok erken yapmışsınızBat : 5 eylül
Zaten kanda da çıkmadı bişey canım 0.278 sonuçBen bişey goremedim ama bence bekleyin cok erken yapmışsınız
Testler bunlar canımKullandığın gebelik testinin markasını merak ettimSelanikMuhaciri
Adetimden 3 hafta sonra ogrendim hamile oldugumu ve 45ti değerim gec dollenme olmuş bence bekleyin acele etmeyinZaten kanda da çıkmadı bişey canım 0.278 sonuç
Gerçekten mi canım inşallah yükselir değerimAdetimden 3 hafta sonra ogrendim hamile oldugumu ve 45ti değerim gec dollenme olmuş bence bekleyin acele etmeyin
Adet gunu erken gebelik testi yaptım bişey cıkmadı dedgm gbi 3 hafta sonra ogrendm:) inşallah yukselir ama stres yapmayınGerçekten mi canım inşallah yükselir değerim
İnşallah canım yaAdet gunu erken gebelik testi yaptım bişey cıkmadı dedgm gbi 3 hafta sonra ogrendm:) inşallah yukselir ama stres yapmayın
0.35 daha küçük değil miKızlar değerim bugün 0.278 den 0.35 e yükselmiş
Bat ne zamandı. İnşaallah yükselirHayır daha büyük canım
5 eylül canım inşallahBat ne zamandı. İnşaallah yükselir