• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplaşın kızlar testlerime bi bakın ama lütfen bana bişeyler yazın

Sadece benim görmediğimi netleştirdiydiniz içim teşekkür ederim bat 5 eylül erken değil mi kan için canım amin inşallah gelmiştir meleğim yine ❤️

Sadece benim görmediğimi netleştirdiydiniz içim teşekkür ederim bat 5 eylül erken değil mi kan için canım amin inşallah gelmiştir meleğim yine ❤️
Kan a gitmeyecekseniz testi tekrarlayıp koyulastigini görebilir sin canım insainşa meleğin seninledir

Bence kana git baktır ne merakta bırakıyorsun kendini ,hemen tat o mutluluğu ,eşine yapılacak süprizi düşünelim
sded-gif.1318407

Bekleyip ne yapacaksın ki ,besbelli çizgin var değerin 20 üzeri çıkacak inşaALLAH.
smileys363-gif.1318424

:oops:
Bence kana git baktır ne merakta bırakıyorsun kendini ,hemen tat o mutluluğu ,eşine yapılacak süprizi düşünelim
sded-gif.1318407

Bekleyip ne yapacaksın ki ,besbelli çizgin var değerin 20 üzeri çıkacak inşaALLAH.
smileys363-gif.1318424
Sağol kuzum merhaba nasılsın yorum için teşekkür ederim sabırsızlığım tavan yaptığında soluğu alacağım hastanede bundan emin olabilirsin

İnşallah tekrarı olmasın Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :anne:
İyiyim bende bıraktım cocuk işlerini önüme bakıyorum herşeyin hayırlısı :KK200:
Amin kuzum herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :KK200: senden de bakarsın sürpriz bir haber alırız hiç belli olmaz bu işler nasip kısmet işi

Back