- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Kötü bence bende bir kere kullandım pozitif gösterdi sonra adet oldumCvp verir misin miratech kötü bir test mi
Kan a gitmeyecekseniz testi tekrarlayıp koyulastigini görebilir sin canım insainşa meleğin seninledirSadece benim görmediğimi netleştirdiydiniz içim teşekkür ederim bat 5 eylül erken değil mi kan için canım amin inşallah gelmiştir meleğim yine
Öyle yapmayı düşündüm tatlım sağolKan a gitmeyecekseniz testi tekrarlayıp koyulastigini görebilir sin canım insainşa meleğin seninledir
Yapinca buraya da at mutlaka ve hep guzeg şeyler düşünÖyle yapmayı düşündüm tatlım sağol
Tamam canım atarım tabikiYapinca buraya da at mutlaka ve hep guzeg şeyler düşün
Sağol kuzum merhaba nasılsın yorum için teşekkür ederim sabırsızlığım tavan yaptığında soluğu alacağım hastanede bundan emin olabilirsinBence kana git baktır ne merakta bırakıyorsun kendini ,hemen tat o mutluluğu ,eşine yapılacak süprizi düşünelim
Bekleyip ne yapacaksın ki ,besbelli çizgin var değerin 20 üzeri çıkacak inşaALLAH.
Sağol kuzum merhaba nasılsın yorum için teşekkür ederim sabırsızlığım tavan yaptığında soluğu alacağım hastanede bundan emin olabilirsin
Sağol bebeğim inşallah gelmiştir teyzesi sıpam bu seferİyiyim kuzum seni mutlu gördüm daha iyi oldum
Bence net görünüyorum ayaklarını uzat dinlen artık
Sağol bebeğim inşallah gelmiştir teyzesi sıpam bu sefer
Aminnnnnnn totem yaptım bakalım tutacak mı tahmininGelmiştir annişi yakında göreceksin inşaALLAH
Sular serptin yüreğime sağol tatlımKuzum benimde hep 6 gün evvel çıkardı . Hiç korkma olacak inşaALLAH
İnşallah tekrarı olmasın Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinKuzum ya bir gebelik daha yaşadım oda düştü şifremi unuttum giremedim ondan bayadır özledim sizi nasılsın
Amin kuzum herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallahİnşallah tekrarı olmasın Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
İyiyim bende bıraktım cocuk işlerini önüme bakıyorum herşeyin hayırlısı
Canım benim hayirlisiyla pozitif i görürsun inşallahKızlar ben özel hastaneye gidiyorum dua edin bana kan vermeye çatladım meraktan burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?