- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Bat : 5 eylül
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzından bal damlıyor sağol canım inşallah kuzum ya olmasa bu çizgilerde çıkmazdı dimi2.çizgi var tüm testlerinde Rabbim gönlünde olan meleği versin sana (eğer testler yanılmıyorsa) Tebrikler hamilesin.
Kızıma bata 4 gün kala silik cizgi çıkmıştı (labaquick)ama öncesinde hiçbir zaman silik falan görmemiştim. ..2 .gebelikte sanırım 6 gün kala nerdeyse benim bile görmekte zorlandigim bir sürü Test yaptım (labaquick )hepsinde aynıydı çok silik 2.çizgi gittikçe koyulaşmıştı(kalbi durdu).Sonra başka dönem miratech erken gebelik testi silik çıkardı regl olmuştum. Labaquik beni hiç yaniltmadi tüm denemelerimde gebelik yoksa silik bir çizgi asla görmedim ancak erken gebelik testi yaniltmisti. ...Eğer testin güvenilir ise hamilesindir.Ağzından bal damlıyor sağol canım inşallah kuzum ya olmasa bu çizgilerde çıkmazdı dimi
Miratech te silik çizgiyi gördüm yoksa bu marka güvenilir değil mi
beni yanılttı ancak varsa zaten vardır olmayanı var gösterebiliyor malesef.Cvp verir misin miratech kötü bir test mi
Bende miratech te baya belirgin bir cizgi gormustum 3 4 ay once gidip kan verdim negatif cikmisti sonrada regl olmustum zaten ilk kez basima geldi benimdeCvp verir misin miratech kötü bir test mi
Kuzum ya bir gebelik daha yaşadım oda düştü şifremi unuttum giremedim ondan bayadır özledim sizi nasılsınGeçenlerde aklıma gelmiştin acaba hamile kaldımı diye,
İnşallah hamilesindir canım![]()
İnşallah kuzum ya inşallah olmasa bu şekilde çıkmazdı diye düşünüyorum bendeBen de çok silik de olsa bir çizgi gördüm hadi inşallah hamilesindir.