canım psikolojik sorunlar atlatıyormuşssun allah şifa versinde , hani demişssin ya psikolog dışında iyi olmak için napabilirim diye , yazık değilmi gençliğine daha 3 aylık evlisin insanın güçlü durmak , iyi şeyler düşünmek birazda kendi elinde . sen kendini öyle salmışsınki , yaşayan ölü gibi dolaşıyosun , en ufak şeyde ağlamalar , kendini içe kapatıp kötü günlerini düşünmek . kalbini kırmak istemem ama eşine allah kolaylık versin daha 3 aylık evli , sürekli bir ağlama buhranları , sorun yaşıyosun sessiz kalıyosun , adamda sıkılır yani. çok mu bunaldın kötü hissediyosun hadi aşkım al beni sahile ( deniz varsa yaşadığın yerde ) bi yürüyüş yapalım kötü hissediyorum de, annesine her hafta gitmek seni bunaltıyorsa eşine iyi bir dille anlat aşkım bu hafta şunu yapalım kendimi iyi hissetmem için yardımcı ol bana haftaya annene götür diye ( eşin anlattığın kadarıyla anlayışsız birine benzemiyor anlayacaktır bu teklifini ) , içini kapatıp kapatıp ağlamakla biyere varamazsın. eşin olmadığı zamanlarda kendin çık yürüyüşe , sevdiğin şeyleri al , sevdiğin yemekleri ye hayatın sana zevk verdiği şeyleri yapmaya çalış. hakkında hayırlısı olsun..