Arkadaslar. Acilen toparlanmam lazim. Evlendim ve beni cok uzen ailemden uzaklastim. Gecen yil ailemden dolayi yasadiklarimi atlatamadigim icin yardim aliyorum.
Esimi cok seviyorum. Eve gelmesini veya isten eve gitmek icin sabirsizlaniyorum. Hafta sonunu iple cekiyorum birlikte vakit gecirebilmek icin. Sonra.. Durduk yere aniden aglamaya basliyorum. Dusundugum kafama taktigim birsey olmadigi halde. Esim ne yapacagini sasiriyor. Onu uzdugum icin bende daha cok uzuluyorum. Kendimi gercekten tutmaya calisiyorum. O anlardada koseye cekilip sessizce oturuyorum. Canim hic bir sey yapmak istemiyor. Sadece esimle olmak istiyorum. Ne yazikki evlendik evleneli, balayindan sonra oyle ozel birsey yapamadik birlikte. Her hafta sonunun bir gununu ailesiyle geciriyoruz. Ikinci gunu ise yorgun oluyor.
Cumartesi gecesi zor bir gece gecirdim. Esim arkadaslariyla takildi. Sabaha karsi eve geldi. Bende bir saat falan oluyordu uyuyali, o eve gelince uyandim ve bir daha uyuyamadim. Sabah 10 kadar uyanik durdum. Dun bana kalkinca kahvalti yapalim dedi. Ben sadaece bir saat uyudum, uyumayi deneyecegim dedim. Once agladim sonra uyudum bir saat kadar. Sonra uyandim annesi gile gitmek istedi. Agirima gitti. Aynaya bakinca bile cok kotu gorunuyordum. Ben basladim yine aglamaya. Sonra ben gidelim dedim, bu seferde esim gitmek istemedi. Once bi kendine gel dedi. Sonra gidemedik, saat gecti. Bi baktim esim agliyor. Esim hic aglamaz. Sulu goz falan degildir. Bi yandan agirima gitti. Hafta sonu birlikte birsey yapmamistik. Bir yandanda dedim beni bu halde neden oraya goturmek istiyor? Annesi, babasi, ablasi, abisi, kuzeni ve hepsinin cocuklari ve esleri var. Boyle yanlarinda oturmak istemem dedigimde ise. Sen benim esimsin, nasil gorunursen gorun dedi. Anlayamadim. Itiraf etmeliyim ki kac kere dedi gel biraz cikalim gezelim kendine gel. Ama once annemlere ugrayalim dediginde bende ipler kopmustu zaten.
Kendim yaklasik 2 aydir ailemin kapisinin onunden bile gecemiyorum. Ben olsa ne yaparmis ozaman..
Ne yapacagimi bilmiyorum. Ben mi abartiyorum acaba? Bu degisken durumdan kurtulmam icin. psikolojik destek disinda baska ne yapabilirim?
DIPNOT: annesini babasini, tum ailesini cok seviyorum