- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
Herkese yeniden merhaba
Öncelikle başlığı okuyan herkesin gözünün önüne sade makarna üzerine boca edilmiş ton balığı geldiğine eminim ancak benim yaptığım biraz daha farklı. Az malzemeyle kısa sürede harika bir lezzet yakalamak isteyen herkesin denemesini tavsiye ederim. Eminim deneyen herkes "ben bunu daha önce böyle yapmayı neden düşünemedim ki?" diyecek.
MALZEMELER:
Bir paket makarna
2 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı salça
2 ton balığı konservesi
YAPILIŞI:
Makarnayı tuzlu suda haşlıyoruz.
Suyu süzülürken tencerede tereyağını eritip salça ve ton balığını kavuruyoruz. (Ton Balıklarının yağlarını süzerken bir miktar dibinde bırakıyorum makarnaya çok güzel lezzet veriyor)
Makarnayı da tencereye boca ederek sosla beraber 1-2 dakika daha kavuruyoruz.
Herkese afiyet olsun.
Öncelikle başlığı okuyan herkesin gözünün önüne sade makarna üzerine boca edilmiş ton balığı geldiğine eminim ancak benim yaptığım biraz daha farklı. Az malzemeyle kısa sürede harika bir lezzet yakalamak isteyen herkesin denemesini tavsiye ederim. Eminim deneyen herkes "ben bunu daha önce böyle yapmayı neden düşünemedim ki?" diyecek.
MALZEMELER:
Bir paket makarna
2 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı salça
2 ton balığı konservesi
YAPILIŞI:
Makarnayı tuzlu suda haşlıyoruz.
Suyu süzülürken tencerede tereyağını eritip salça ve ton balığını kavuruyoruz. (Ton Balıklarının yağlarını süzerken bir miktar dibinde bırakıyorum makarnaya çok güzel lezzet veriyor)
Makarnayı da tencereye boca ederek sosla beraber 1-2 dakika daha kavuruyoruz.
Herkese afiyet olsun.