Toms ayakkabı !!!! Nasıl sizce yeni moda !!

gulden79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
988
14
98
$discount-toms-shoes-2-4.webp$tomsk.webp

Nasıl kızlar bu toms 'lar yeni modaymış arkadaşım internetten almış, g.g.. diye site varya ordan. Alsammı acaba giyen memnun olan varsa acil cevap lütfen!!!! 54.90 miş ii dimi ?

aaaaaa bu ayakkabı çok rahat ablam dün aynısını denedi ayakta harika duan bir taz bence çok güzel çok rahat kesinlikle alın derim

bende de var evet çok rahat ama aşırı spor. kolye takmayacaksan ya da çantan zincirli değilse kullanılabilir.

ben seviyorum bunları çok rahat görünüyor. ama fazla yürüsen dibi delinecek gibi bir intiba uyandırıyor bende :9:

Çok güzel bende çok seviyorum ama çok çabuk eskiyor canım bir de valen'in dediği gibi çok spor kısa kot ve tşörtle çok güzel duruyor.Ama şık bir şeyler giyildiğinde çok spor kaçıyor.

merabalar... kizlar ben internet uzernden bi tane almak istiyorum ama kalibindan emin olamyorum. bazen 39 bazen 40 numara ayakkabi kullaniyorum. toms kullanan arkadaslar kaliplari hakknda bilgi verebilir misiniz?

bence ne kadar pahalı olsa da marka da olsa çok ucuz ve basit görünüyor.ama herkesin kendine has bi tarzı var,tercih meselesi.beğenen yakıştırır kombinler giyer beğenmeyen almaz giymez bu kadar basit

limangoda satılıyor şu an kızlar ben kırmızı rengini aldım tam benim tarzım

Son düzenleme:
düz larcivertini aldım bende yazın başında çok severek giyiyorum özellikle kot pantolonla falan çok yakıştırıyorum, inanılmaz rahat üstelik

iyi ki ayakkabi kaliplarinin nasil oldugunu buraya sormusum! yardici oldugunuz icin tesekkur ederim :19:

bu ayakkabılar uzun zamandır var illa moda oldu diye de herkes giyecek diye bir şey de yok yahu ozamanda zaten cılkı çıkıyor işin bende de var uzun zamandır kullanıyorum zaten spor tarzda giyinirim hep. sadece kotla değil elbiselerle de çok güzel duruyor birde 39-40 giyen arkadaşım benim ayak numaramda seninki gibi 39 numara kullanıyorum ben zaten ayakkabı bez olunca açılıyor ayağı sıkmıyor. sorun yaşarsan geri gönderirsin aldığın yere

Arkadaşlar piyasada onca sahte toms satan site var ki artık kime güveneceğimi şaşırdım. Nihayet aradığım model siteyi buldum. Premium ürün yelpazesi var. Nasıl güvenirim diye çok düşündüm sonra çevrimiçi desteklerinin olduğunu gördüm müşteri hizmetleriyle görüştükten sonra içim biraz ikna oldu. Siparişimi verdim ve kısa süre içinde sertifikalı tomslarım elime geldi. Size de tavsiye ederim siteye buradan ulaşabilirsiniz..

Son düzenleme:
bu toms bildigin altı kağıt asla buna para vermem :D birde yerle bir ayakkabılara oldum olası uyuzum

Back
X