Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben sana onu detaylı anlatmıştım ama silinmiş yazı demekki sen okuyamadan silinmiş,70 tl ye bulmasaydım eğer almakta acele etmezdim çünkü fiyatı çok uygun,diğerleri 180,190 tl den başlıyo,şuanda okadarda param yok zaten,tvshoptan aldım,galvanik yüz ütüsü diye geçiyo,kırışıklıkları sivilceleri,sarkmaları yok eder yazıyo sadece tabi hikaye,sadece zayıflatıyo ben söyleyim,çünkü elektrik akımı ve ultrasonik dalgalarla çalışıyomuş aynı lifting ve kavitasyon aleti gibi işte,hatta ultrasonik dalgalar yağ parçalıyo,hiçbir alette zayıflatır yazmıyo ama asıl zayıflatıyo o aletler,gıdığımda kullanacam zaten hiçbir korkum yok temkinli kullandığım sürece bişey olmaz,o arkadaş hergün 1 saat kullanmış ben hergün 15 dk kullanacam,bu arada cnm bence senin yanakların tombul değil,eğer gerçekten öyle olsaydı sende şimdiye kadar almıştın çoktan öyle cihazlar,benim yanaklarımdaki ve gıdığımdaki fazlalıkları kesseler 2 insana yanak ve gıdık olur düşün,üstelik zayıf olduğum halde,benimki kafaya takılacak bi durum,ama seninki öyle değil bence cnm,benim aldığım masaj aletiyle anca 5,6 ayda sonuç alabilirim ben,öyle geliyo bana![]()
ya ben de bacağıma lazer lipoliz yaptırsammı normal lipoliz mi yaptırsam diyodummrb kızlar
yüzüme lazer lipoliz yaptırmadan önce bu sitenin her yerini inceledim sanırım ama yaptırana raslamadığım için realself diye bir siteden baktıklarıma güvenip umutlanıp yaptırmaya karar verdim. bu sitede hastalar kendileri foto çekip gün ve gün deneyimlerini anlatıyorlar ama ingilizce sıkıntısı var sadece bakmak isteyen olursa tavdiye ederim.
gelelim bana istanbulda bir yerde çene gıdı ve gereksiz olduğunu düşünsemde 3ü beraber yapılıyor sanırım boyun bölgesi de lazer lipoliz oldu. dr'uma yeni bir yöntem olduğu için korkuyorum demiştim ama hiç bişi olmaz dedi. bugün 20.günüm yüzümün bir tarafı eski haline döndü(şişi indi), diğer tarafı ise hala şiş(ameliyattan önceki halinden daha tombul) ve çok asimetrik. doktorum şişin ineceğini söylüyor ama 20.günde hala böyle olması beni çok korkutuyor. ameliyattan çıktığımda devasa şişlik vardı 1 hafta korse taktım korseyi çıkardıktan sonra yani 9.günlerde şişliği inmeye başladı. yanağımı elleyince sanki içinde yuvarlak bir taş var 2 tarafta da ama şiş olan taraftaki taş çok daha büyük. ameliyattan çıktıktan sonra o tarafımda kocaman bir morluk da vardı.morluk 1-2 gündür geçti gibi diyebilirim.söyledikleri gibi 1 hafta falan sürmüyor hiç.
en kötüsünü daha söylemedim yaptıracak olanların esas düşünmesi gereken şey bu olmalı, o yüzden deneyimli dr şart. kendi dr.a önceki yaptığı fotolardan görmek istediğimi söyledim bana karına yapılanları gösterdi bunlardan yüzüne yaptıklarım var ama hangisine ne yaptım hatırlamıyorum diyip geçiştirdi. esas hatayı o zaman yaptım aslında ama istanbula gelmişken ve kalıcakken yaptırmak istedim benim şehrimde yapılmıyor çünkü. kötü olan şeye gelicek olursak boynumda 3 x 1.5 cmlik bir yanık oluştu bir de onunla uğraşıyorum izi kalıcak üstelik. boynumda olması benim için bir şans (keşke hiç olmasaydı tabiki) ama başka yaptıracak olanlar varsa bu yanık işini iyi düşünmeli asimetriymiş falan geçtim ama bir başkasının dahi olsa yüzünde bir yanık olmasını asla istemem çok kötü insanı yıkan bir şey olurdu. o yüzden bu deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. drunuzu iyi seçin muhakkak yaptığı fotolara bakmak isteyin ve benim gibi emin olmadan yaptırmayın.
başka lazer lipoliz yaptıran varsa lütfen deneyimlerini yazsın çünkü çok endişeliyim yanağımdaki bu sertlikler geçicek mi diye. umarım çok uzun zamanlar geçmeden geçer ve bin pişman olmam. gelişmelerden haberdar edeceğim sizi. kib bye
arkadaşlar merhaba ben de aynı şekilde yanak ve gıdımdan şikayetçiyim.ve uzun uzun araştırdım. en sonunda lifting cihazlarının işe yaradığını öğrendim ve araştırdım Türkiyede bulamadım daha sonra yurt dışından getirttim.kullanmaya başladım kalım sonucu sizlere yazarım.
arkadaşlar merhaba ben de aynı şekilde yanak ve gıdımdan şikayetçiyim.ve uzun uzun araştırdım. en sonunda lifting cihazlarının işe yaradığını öğrendim ve araştırdım Türkiyede bulamadım daha sonra yurt dışından getirttim.kullanmaya başladım bakalım sonucu sizlere yazarım.
offf arkadaşlar analatamıyorum heralde,bu lifting cihazları insanın yüzününün dengesini alt üst ediyor.estetik cerraha gittim geçen gün yüzümde yağ atrofisi olmuş yani yüzümdeki yağ dokusu erimiş ve yüzümün orantısı gitti.resmen daha çirkinim şimdi!bu cihazlar yüzünden!keşke bu cihazı almaz olaydım!ellerim kırılaydı da kullanmayaydım:1shok:inanın o cihazı aldığım ve kullandığım güne lanet okuyorum.alın kullanın sen demiştin diyceksiniz!hem nasıl bulamıyorsunuz aklım almıyor yahu gittigidiyor da var ya lifting cihazı diye satılıyor!!kafasına koyan ve kararlı olan bulur!
Bu artik çok basit canim benzalin veya benzamycin JEL yağı alırKizlar tombul yanaklardan ve gidiktan nasil kurtulabilirim? Aranizda buna bi care bilen varmi?
Bu artik çok basit canim benzalin veya benzamycin JEL yağı alır