- Konu Sahibi EU2
nerden alabilirim bu ürünü....
ben hepsiburdadan almıştım,,şimdi sizin için baktım ürün stokta yok diyor,ama gittigidiyor ya da diğer sitelerden de alabilirsiniz,nete yazın yol gösterecektir size,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden alabilirim bu ürünü....
Ben çok memnunumm...Ama şu var,,memnun kalmayanlar nasıl kullandı,devam ve sebat etti mi?? günde 2 dk yazıyor zaten üstünde,,
ama 3 tane şimdi 4 tane sonra yapıyım olmaz,,tam 2 dk aralıksız hareket uygulanacak ki,işe yarasın,kas kuvvete karşı,direnç göstererek gelişecek,ancak o zaman işe yarayacak,,ben 3x10 çene açıp kapatarak yapıyorum gerçekten boynumda başlayan incelme ve sarkma toparlandı sadece 2 hafta sonunda,,,,neyse,,sevgiler:)
nasıl yani? boyun da mı inceliyor yoksa..benimboynum çok ,nce zaten sadece yanaklarım kilo aldığımda çok dolgunlaşıyor ve hafif gıdık yapıyorum onu önlemek için kullanmak istiyorum..ama boynuda inceltiyor olmasına şaşırdım ya korktum şimdi![]()
:)))) hayırrr,,boyun derim incelmişti demek istedim,gevşemişti,sarkmaya meyletmişti anlamında....ilahiii,çok güldüm güzelim yaa:)) Sen al ve dediğim gibi hergün 2 dk aralıksız egzeriz yap,göreceksin gıdını nasıl toparlayacak,,ben de inanmadan aldım ucuz diye,ama şimdi,bu kadar basit bir mekanizmanın nasıl işe yaradığına,gün boyu kafamızı defalarca hareket ettirdiğğimiz halde,çalışmayan boyun kaslarını nasıl çalıştırdığına inanamıyorum,çok başarılı ama başarı sana da bağlı,,unutma hergün 2 dk,günün hangi saati olursa olsun,,bir ayrıntı daha,kasın zorlandığı anda nefes vermeyi unutma,kastaki oksijeni boşaltacaksın,yani aşağı harekette nefes ver,yukarı çıkarken al,ya da çene açıp kapatırken,,açarken ver,kaparken al tamammmm:))) güven bana fitness uzmanıyım ben :)) sevgiler..
çok teşekkür ederim..yarın sipariş vericem .. nefes egzersizlerini bende dikkate alıyorum arada spor yaptığımda gerçekten önemli bir ayrıntı..
size güveniyorum işe yarayacağına inanıyorum..gelişmeleri yazarım...tekrar teşekkürler..
Arkadaşlar çözüm bulan oldu mu? Tüm yazılanları okudum ama net bir sonuç göremedim![]()
neckline slimmer deneyin,,boyun kaslarını ve yanak mükemmel çalıştırıyor,,çok basit bi alet, 4-5 tl filan şimdi heryerde,,ben kullanıyorum,gıdım falan yok ama boynumda başlayan kırışıklıkları nefis toparladı.
günde 2 dk sadece,,10x 3 set yeter
özetle
hareket şart )))Eki Görüntüle 501132 Eki Görüntüle 501131
tirane slm,
ürünü hangi siteden aldın acaba, birçok sitede satışı var taklit dandik bişey olsn istemem, yardımcı olursan sevinirim![]()