oooo barbimm baya kalabalıklasmıssınız cok sevındım
du bakalım neslının dedıgı cıkarsa eylulde benı de alırsın yanına
evet cnm insallah seni de en yakin zamanda Burda gorururz balimmmm
valla nedense bana da artik nesli diye diye olacak gibi gelyio bakalim hayirllisi
HAbibte
afiyet olsun canim gereksiz kilo almadan sağlıklı bebekler doğurur uz inşallah ben ilk kızımda 20 kilo aldım çıka çıka 3.200 kilo bebek çıktı.son dönem penguen gibi salinarak yuruyordum
hahah bende ilk hamileligimde 64 ile baslayip 85 le bitirdim oglum 2.885 dogdu olan bana oldu bii ara daha cok Kilo alip 90 i gordum sonra diyet spor derekn 6.takimla 78 i ucundsan gordum sonra duzenim degisti adapte olamadim hoop 82.300 le hammile kaldim tekrar
Evet canim 81.5 la basladim kiloda vermedim simdi 83 um sen kacla basladin kac kilosun
ay masallah sana canimm
insallah en fazla 85 le girersin dogumaa
kacinci haftalarda bebisiniz kalp atislarini duydunuz?
ben 2. ayda duydum ve Doktor bebegin kalbini yakinlastirdi allahim o gordugum nohut Kadar bebekte kalbi nasil hizli hizli atiyodu kend gozlerimle gordum sonra gelde allaha inanma hakikaten mucize Allah herkese yasatsin insallah
Ooo canim sen cok zayifsin ama bende 50 lerde olsam bu kadar dikkat etmem herhalde 80 olunca insan korkuyo tabi birde ilk hamilelikle ikinci farkediyo yaptigin hatalari biliyorum onlara dikkat ediyorum ilkinde hamurisi ve tatli kilo aldirdi bana simdi onlardan uzak duruyorum birde kizim 18 aylik onun pesinde hareket ediyorum ister istemez insallah boyle giderde sonradan almam
Amin cnm emziirirken cok Alan var malesef o Zaman da kesin dikkat edersin
Merhaba bayanlar nasılsınız?
Dün ki menüm;
Sabah;
2 badak ayran
1 haşlanmış patates
Öğlen;
Biraz yeşil fasülye
1 bardak ayran
Akşam;
Biraz çiğ köfte
1 bardak ayran
1 kaşıık patates püresi
1 dilim kavun ( Akşam yemeğiimi kustum
3. ayımı bitireli 1.5 hafta oluyor şükür hiç kilo almadım inşallah en fazla 7 kilo alarak doğuma girerim
hg cnm nasilsin iyi misin
insallah en fazla 7 Kilo alirsin hatta insallah o Kadar bile almazsin
Kızlar aranızda midesinde şişlik yaşayan varmı benim taş gibi oluyor şişiyor ağrı yapıyor ilk zamanlar olması hadi normal de 18 haftaya girdim cumartesi günü ne aldım randevusu artik
ben yemekle ok su iciyorum elimde olmadan ve inanilmaz sisiyorum
ama benim daha cok mide agrim yanmam oluyo
hamilelik reflusu diyen var bebek sac cikartiyo diyen var
ilk hamileligimde de ayni sorunu cok yasadim Doktor bi sivi Verdi tek icimlik kucuk bi ilac dun esim aradi doktoru yazdi bana getirdi
ama asil yapmam gereken yagli salcali aci ve agir yemeklerden kacinip hafif beslenmem gerek bende oyle yapmaya basladim insallah ise yarayacak
cok sagol canimmmm..bir kizim.var oncelikle saglikli olsun.ayrim.yapmam aslinda erkek olsun isterim..ikisini de yasamak istiyorumm..allahim.hangisjni nasip ederse hosgelir
Allah gonlunden geceni nasip etsin insallah cnm
rmys4203
benim de var seninkinin aynı sorun bir kaşık yemek yesem karnım davul gibi şişip geriliyo rahat nefes alamıyorum su bile içemiyorum hem hazımsızlık hem gaz hem de kabızlık son iki haftadır var daha da devam edeceğe benziyo çözümünü bitki çaylarında bulmaya çalışıyorum biraz rahatlatıyo rezeneyi tavsiye ederim hem mideyi hem bağırsaklarını rahatlatır zararı da yok diye biliyorum...
ay ben nedense uzun suredir hamilelikten once de artik bitki cayi icemiyorum adini duydugum an midem bulaniyo gecen hafta naneli meyve cayi aldim yaptim kokuya dayanamadim icemedim
fakat dogum sonrasi hastanede bize herkesin bas ucuna termosla rezene yapip birakiyolardi hem sut yapar hem gazi alir diye tavsiye ederim birde peyniralti suyu cok iyi sut yapar kizlar