Tom ford kullanıcılarından yorum bekliyorum....

ahvalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
267
155
33
Selam kızlar. Tom ford son zamanlarda merak ettiğim tek parfüm adayım. Kullananlar var mı. En çok hangisini beğeniyorsunuz çeşitlerinden?

velvet orchid i beğeniyorum ben.
birde white patchouli sini seven çok. ben onu koklamadım.

velvet orchid i beğeniyorum ben.
birde white patchouli sini seven çok. ben onu koklamadım.
Benim de şuan aklımdaki tek isim white patchouli. İlk sıktığımda beğenmeden çıkmıştım tekin acardan. Ama kaldıkça bileğimi çok çok koklamaya başladım ve hala aklımda kalan tek koku o

bende velvet orchid olanini kullaniyorum. daha dogrusu aldim 2 yil oldu yarisina bile gelemedim. cok agir kis parfumu zaten. iz birakan cinsten. genel olarak tom ford parfumleri agir oluyor. ben nadiren kullaniyorum

bende velvet orchid olanini kullaniyorum. daha dogrusu aldim 2 yil oldu yarisina bile gelemedim. cok agir kis parfumu zaten. iz birakan cinsten. genel olarak tom ford parfumleri agir oluyor. ben nadiren kullaniyorum
Ewet genel olarak ağır kokular ama çok farklılar. Başka bir parfüme benzetemiyosun onları özellikle white olanı. Kaldıkça güzelleşiyorlar

Black Orchidi erkek kuzenim kullanıyor sonlarındaki çikolata kokusuna bayılıyorum.

Bende Velvet kullanıyorum eşimle Blackin hafifletilmiş hali bence. TF parfümleri bana lüxü hatırlatıyor

Ewet genel olarak ağır kokular ama çok farklılar. Başka bir parfüme benzetemiyosun onları özellikle white olanı. Kaldıkça güzelleşiyorlar

White paçuliyi biraz tarif edebilir misin?

Black Orchidi erkek kuzenim kullanıyor sonlarındaki çikolata kokusuna bayılıyorum.

Bende Velvet kullanıyorum eşimle Blackin hafifletilmiş hali bence. TF parfümleri bana lüxü hatırlatıyor

White paçuliyi biraz tarif edebilir misin?[/QUOT

Parfüm yorumlamada iyi olduğum söylenemez ama şukadarını söyliyim alışılmışın çizgisinde değil. Başlangıç çok ağır ancak kaldıkça çok çok farklı ama çekici kendine bağlayıcı bir özelliği var.şekerli değil. Ferah sayılabilecek modern lüks çekici bir kokusu var. Odunsuluğu ve tütsülüyü bile modern ve asla baymıyor. Koluma yapışakalmıştım. En azından tenimle bütünleşti diyebilirim

Dün akşam arkadaşıma gittim. Black Orchid vardı odasında. Hemen denedim, ama gerçekten ağır bir koku, en çok tarçın hissettim. Bu kadar ağır kokular kullanamam hiç tarzım değil, ama evet gerçekten de çok farklı bir koku. Unisex olduğunu biliyorum benim şahsi kanaatim erkek kullanımına daha uygun olduğu.

X