Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de şuan aklımdaki tek isim white patchouli. İlk sıktığımda beğenmeden çıkmıştım tekin acardan. Ama kaldıkça bileğimi çok çok koklamaya başladım ve hala aklımda kalan tek koku ovelvet orchid i beğeniyorum ben.
birde white patchouli sini seven çok. ben onu koklamadım.
Ewet genel olarak ağır kokular ama çok farklılar. Başka bir parfüme benzetemiyosun onları özellikle white olanı. Kaldıkça güzelleşiyorlarbende velvet orchid olanini kullaniyorum. daha dogrusu aldim 2 yil oldu yarisina bile gelemedim. cok agir kis parfumu zaten. iz birakan cinsten. genel olarak tom ford parfumleri agir oluyor. ben nadiren kullaniyorum
Ewet genel olarak ağır kokular ama çok farklılar. Başka bir parfüme benzetemiyosun onları özellikle white olanı. Kaldıkça güzelleşiyorlar
Black Orchidi erkek kuzenim kullanıyor sonlarındaki çikolata kokusuna bayılıyorum.
Bende Velvet kullanıyorum eşimle Blackin hafifletilmiş hali bence. TF parfümleri bana lüxü hatırlatıyor
White paçuliyi biraz tarif edebilir misin?[/QUOT
Kesinlikle black orchidSelam kızlar. Tom ford son zamanlarda merak ettiğim tek parfüm adayım. Kullananlar var mı. En çok hangisini beğeniyorsunuz çeşitlerinden?