Geride değilsin yetişir bencehepınıze iyi çalışmalar kızlar. şu sıra çok çıkmazdayım sanki yetişmicek gibi geliyor konularımtarihte osmanlıyı bitiricem daha. coğrafyada nüfusa geldim. vatandaşlıktada yasamadayım. mat turkçe soru ustunden gdiyorm. sizce çok mu gerideyim ben yetişir mi bundan sonrası yetişmicek diye çok sıkıntı yapıyorum.
inşallah dediğin gibi olur tolin. göruyorum 3. 5. tekrardayım diyenleri böyle olunca ciddi manada yetişmez o zaman benim ki diyorum.Geride değilsin yetişir bence
hayır ya sen kımseye bakma guzel bı program yapıp epeyde soru cozersen mutlaka yetısırinşallah dediğin gibi olur tolin. göruyorum 3. 5. tekrardayım diyenleri böyle olunca ciddi manada yetişmez o zaman benim ki diyorum.
ay cok mutlu oldummm yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana hep uğra burayaher şey insanın kendinde biter ama birinden bunları duymak gerçekten çok rahatlatıyor insanıteşekkür ederim Tolin. senin günlüğünü takip ediyorum ve çalışma isteği uyandırıyosun gerçekten. iyi çalışmalar kolay gelsin :)
tatlim masallah sana yanlis hatirlamiyosam senin iki kucuk cocugun vardi nasil bu kdr guzel calisabiliyosun. bana da biraz taktik ver bu ara saldim kendimi bi cocugum olmasina ragmen yetistiremiyorum hic biseyigunun kapanisi : 5 tarih videosu dinleme ozet calisim ve tarih 302 soru ile pekistirme
Ayyy bende yarın gireceğim inşallah:) bu sefer 80 netin üzerine çıkmayı umut ediyorumıhtıyac tg vardı bugun ona gırdım geldım az dınlenıyım hemen baslıycam calısmaya
Ooo cikarsin benceAyyy bende yarın gireceğim inşallah:) bu sefer 80 netin üzerine çıkmayı umut ediyorum
İnşallah, ihtiyaç tg lerde 70 küsürlerde kalıyorumOoo cikarsin bence
nasıl geçti canım iyi haberler bekliyorum tolinim. ..ıhtıyac tg vardı bugun ona gırdım geldım az dınlenıyım hemen baslıycam calısmaya
tatlim masallah sana yanlis hatirlamiyosam senin iki kucuk cocugun vardi nasil bu kdr guzel calisabiliyosun. bana da biraz taktik ver bu ara saldim kendimi bi cocugum olmasina ragmen yetistiremiyorum hic biseyi
ihtiyac gy kolay sorarsa gk dan zorluyor gk dan kolay sorarsa gy den zorluyor bu sınavda oyleydı geneİnşallah, ihtiyaç tg lerde 70 küsürlerde kalıyorum
iyi gecti canım cok sukur gecen sınava gore 15 net arttırdım ama tabıkı yeterlı degıl sen napıosun nasılsınnasıl geçti canım iyi haberler bekliyorum tolinim. ..
Allah emeklerini boşa cikarmasin canım. ..