İnsallah bizimki de boyledir negatif cikar ikinci test. saglik ocaginda da bakiliyor yani?Merhaba , benim de 7. Haftada verdiğim testte igg negatif igm pozitif çıktı . Hatta ilk test için kan aldıklarında igm hesaplananamıstı daha sonra tekrar kan verdiğimde pozitif çıktı . Doktorun adivite testi istedi. Onun sonucu çıkana kadar gittim sağlık ocağında da kan verdim orda igg , igm ikisi de negatif çıktı. Adivite sonucumda da çapraz reaksiyon olduğu ve testin yalancı pozitiflik verdiği yazıyordu . Doktorum sorun yok dedi yani bazen yalancı pozitiflik verebiliyormuş . Bir daha test yaptırmakta fayda var . Geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
İnşallah , içinizi rahat tutun . Evet ben gebelik kaydı için gittiğimde rutin kan testleri içinde ona da baktılar . Benim igm ilk pozitif çıktığında değerim 1,02 idi. Antibiyotik verdi ki doktorunuzİnsallah bizimki de boyledir negatif cikar ikinci test. saglik ocaginda da bakiliyor yani?
Benim sadece igm ye bir defa bakildi. Enfeksiyon hastaliklarina yonlendirdi yarin testler tekrarlanacak. Antibiyotik vermediİnşallah , içinizi rahat tutun . Evet ben gebelik kaydı için gittiğimde rutin kan testleri içinde ona da baktılar . Benim igm ilk pozitif çıktığında değerim 1,02 idi. Antibiyotik verdi ki doktorunuz
Merhaba geçmiş olsun bende aynı durumdayım haftaya amniyosentez yapılacak. Siz yaptırıdiniz mı? Sonuc ne oldu umarim güzel sonuçlar almissinizdir yada alirsiniz❤Merhaba henüz hiç bişi yapamadım tedavi devam ediyor 2 hafta sonra amniyosentez yapılacak umarım testleriniz negatif çıkar
Benim pozitif çıkmıştı ama çok ilginç yıllar önce geçirmiştim ilk kızımdan biliyorum ona hamileyken önceden geçirmiş görünüyordu. Bu kızıma hamileyken hala aktif göründü testler yapıldı,ultrasyonda detaylı baktılar,hiç sorun görmediler. Aminosentezi benim kararıma bıraktılar .ben yaptırmadım.ama yaptırsanda sorun yok. Korkulacak birşey değil, korkma.Şuan 3 aylık kızım sağ salim aldım kucağıma . Yani hiç canını sıkma plesenta öyle bir mucize ki herşeyden koruyor. O günü bekle testini yaptır ,inşallah temiz gelir sonucun.Merhaba 15 haftalık hamileyim toksoplazma testim ıgm pozitif çıktı doktorum benden adivite testi istedi hastalığı şimdi geçirdiğim belirlendi 18. Haftada amniyosentez yapılıp bebekte olup olmadığına bakılacak pozitif çıkarsa gebeliği sonlandırabiliceğimiZi söylediler lütfen paylaşırmısınız böyle bir durum yaşayan gebelerimiz olmuş mu? Testi pozitife çıkıp doğum yapan var mı?
Merhaba yeni okuyabildim yazdığınızı kusura bakmayın benim evde kedim var 5. Haftamda doktorum sormuştu evde kedi besliyormusunuz diye evet dedim fakat kedim çiğ et yemediği için sorun olmaz demişti. 15. Haftada pozitif çıktı testim tekrar sordum kedim var evde olabilir mi ondan bulaşmış olabilir mi diye hayır dedi çiğ et yemeyen yaş mama yemeyen kedilerde olmaz zaten çiğ et de tüketse kediniz dışkısına elinizi sürmeniz gerekir demişti. 3 yıldır kedim var bir kere olsun kumunu değişmedim sonra şöyle dendi iyi yıkanmayan bir yeşillikten bulaşabilirmiş ve ben sonra çok araştırdım gidipde dışarda toprakta oturup o toprağa el sürdüğünüzde bile bulaşabilir çünkü sokak kedileri çiğ etle beslenirler ve dışkılarını toprağa yaparlar aslında çok riskli bişi haram herşeyden bulaşabiliyor veya yemek yaparken çiğ etme dokunmak bile büyük risk teşkil ediyormuş .
Amniyosentez sonucunuz çıktı mı ben yaptırdım hala sonuç bekliyorum .Merhaba geçmiş olsun bende aynı durumdayım haftaya amniyosentez yapılacak. Siz yaptırıdiniz mı? Sonuc ne oldu umarim güzel sonuçlar almissinizdir yada alirsiniz❤
Hiç bir belirtim yoktu biraz hamilelik sürecim kötü geçiyor yemek yiyemiyorum serum tedavisi için hastaneye yatırdılar o arada doktorum testlerimi hepsini yenilemek istedi o zaman öğrendik sağlık bakanlığından aradılar ateşiniz felan hiç oldumu diye ama hiç bir belirtim yoktu tesadüfi test yapıldı.Şüpheleriniz neydi peki neden test yaptırdınız? Umarım bebeğe geçmemiştir genelde ilk trimesterda düşükle sonuçlanıyor diyolar sobra tehlike geçiyormuş... ben de dışardan yemek yiye biriyim sık sık geçen köfte ekmek söyledim ve hafif pembeymiş içi eşim gördü dur yeme dedi ama ben bu sırada bir köfte yemiş bulundum... o an test yaptırdım negatif ama 4-6 hafta sonra testi tekrarlayacağım
Yok bir hafta oldu henüz yapılalı bende bekliyorum bir an önce çıksa da rahatlasak inşallah.Amniyosentez sonucunuz çıktı mı ben yaptırdım hala sonuç bekliyorum .
İnşallah güzel haberlerimizi yazarız burayaYok bir hafta oldu henüz yapılalı bende bekliyorum bir an önce çıksa da rahatlasak inşallah.
Inşallah inşallahİnşallah güzel haberlerimizi yazarız buraya
Merhaba hayırlı kandiller dilerim benim sonuçlarım çıkmış sizinki ne durumda?İnşallah güzel haberlerimizi yazarız buraya
Ya sanırım anladığım kadarıyla negatif sordunuz mu doktorunuzu hemen arayınBenim sonucum bu şekilde çıkmış negatif diyor bu bebeğe geçmemiş demek oluyor değil mi?
Çok sevindim inanın darısı bizim başımıza inşallahMerhaba hayırlı kandiller dilerim benim sonuçlarım çıkmış sizinki ne durumda?
Doktorum biraz kibirli ve soğuk öyle kolay iletişim kurulabilecek biri değil prof perinatolog zaten pazartesi aile hekimimle görüşeceğim. Bebek için riskli bir durum yoksa bırakacağım onu zaten.Ya sanırım anladığım kadarıyla negatif sordunuz mu doktorunuzu hemen arayın