Toksik yakın arkadaş?

E çekmeyin? Babanızın kızı değil neticede. Mesafe koyun görüşmeyin olsun bitsin.

Aman millet yeri geliyor anne babasını siliyor ne çocukluk arkadaşıymış. Görmeyin duymayın, konuşmayın, cevaplamayın. Ağız dalaşına girmeyin yenemezsiniz. Bir de ne sosyal medyaymis arkadaş bir ben göndermeli imali paylasim yapmıyorum herhalde

Benim de aynı böyle bir toksik mi toksik komşum vardı, eşi abimle arkadaş diye ailecek görüşüyorduk taaa bekarliktan, sürekli ortalığı karıştırdı mesela benimle oturup yer içer sonra sevmedigim bana düşman insanlarla takılırdı, kimseyle kendini kötü etmez milleti birbirine düşürüp köşeye geçip seyreder bir hiç alakası yokmuş gibi sessiz sessiz milleti keserdi, ben görüşmemek için tam 2 yıl boyunca hep bahane buldum , ya kv deyim dedim ya evde değilim veya misafirim var diye diye 2 yıl geçirdim, buna rağmen telefonla arar saatlerce sitem eder kafam şişerdi, öyle böyle derken 2 yılın sonunda eşi işten çıkarıldı
( eşine çok üzüldüm iyi bir adamdı) memleketlerine dönmek zorunda kaldılar ve giderken herkese saldırdı herkesle kavga etti , evine taşımaya yardım edelim dedik hayır kimseyi istemem falanlar , gittikten sonra da durmadı sürekli arayıp kafa ütüledi , herkesi kötüledi neler neler , ve hepimiz o gidince bir oh çektik, kadın yürüyen fitneydi resmen , yani demem o ki kaçınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…