Toksik yakın arkadaş?

Cahillik bu tavır ve tutumlar, sende çanak tutuyorsun yapma bence.
İstediği kadar tehlikeli bir tip olsun gidip kavga etmeyeceksin ki? Mesafeli davran her çağırdığında gitme bahane uydur geliyorum dediğinde kabul etme olsun bitsin kesilir ayağı kendine başka meşgale bulur merak etme.

Hem çocukluk arkadaşınız hem bu kız sorunlu. Hayatınızdan çıkarın, bir derdiniz eksilmiş olur. Gerek yokmuş zaten.
Genel bir şey daha söylemek istiyorum; size haksız yere hakaret edene alttan alma veya açıklama yapma gibi bir hata yapmayın yoksa mutlaka size misliyle dönüşünü yaşatırlar.

Şöyle bir durum var ağarmanlarının önünde pyuruyor yaz aylarında bir kaç kişiyle bana nereye gidiyorsun süslenmişsin gibi laflar atıyor gıcık gıcık bakışlar atıyor, bir de ne olduğunu sorsan kavga eden bir tip. Sorunlu epey anlayacağınız. Düşünün erkek arkadaşımı yanımda görüp kim olduğunu gidip bir arkadaşına sordurmuş

siz bekar mısınız?sanki kadın sizi kıskanıyor ve rakip görüyor

Ya kardeşin değil akraban değil alt tarafı çocukluk arkadaşın ve onun eşi. Neden açıklama yapıp hala derdini çekiyorsun ki bu insanların? Kes görüşmeyi bitsin.

Boyle bir yakın arkadaşım (!)vardı.İpleri tamamen kopardım 5 yıldır kuş gibi hafifimsize de tavsiye ederim

Iyyy bu tipe benzer biri ile tanıştım arkadaşligimiz 3ay sürdü ve eeeee artık yeter dedim engelledim

Sehir dışında okuyan kadınlara o yakıştırmayı yapan bir vizyonsuzu senelerdir neden silip atmak yerine sineye çekiyorsunuz ???

Görüşme sıklığınızı azaltıp, yavaşça bitirin..

Terbiyesize haddini birdirmek bir öksüz doyurmak giydirmek kadar sevaptır.

olgunluk sergilemeye devam edip görüşmeyin ilişkinizi kesin mesela? Hayatınıza pek faydalı bir insan gibi durmuyor

siz en altta yazmadan,aklıma kıskançlık geldi. Kayinvalidesi de söylemiş . böyle yaparak sizi hayatından çıkarmak istiyor gibi geldi . eşine belli ki sizden hoşlanmadığıni görüşmek istemediğini soyleyemiyor.. Belli ki esi de eski arkadaşlık dostluğunuz olduğu için size değer veriyor ..
Uzak durun . gidip gelmeyin .
Alttan almayın .
Arkadaşınız sorar ise de, eşinin sizden hoslanmadigini evliliklerinin ve kendinizin zarar görmemesi adına uzak durduğunuzu belirtin.

Bu arkadaşlık seni hasta eder. Bir tanıdığımızın böyle hayatından çıkaramadığı, sürekli ona laf sokan ama sümük gibi de yapışan bir arkadaşı vardı. Bizimki bundan kendi iradesi ile kurtulamadı, çocuğu büyüdü izin vermedi görüşmelerine düşünebiliyor musun. Böyle aptalları bırakın kendi gibilerini bulsunlar. Aklı başında insanların enerjilerini emerek besleniyorlar resmen.

Sen evlensen bu kez iş koca yaristirmaya, eşya kıskanmaya varacak. Yolver gitsin, zamanına yazık.

2 yaş nedir ya şaka mı o 2 yaşın ciddi fark ettiği tek dönem anne karnı-3 yaş arasıdır onda da büyüme ve ilerleme hızlı olduğu için

Kesinlikle sizi kıskanıyor
Mesafe koyun tohumuna para mı saydınız engelleyin gitsin gerçekten toksik biri hiç gerek yok

Görüşme. Net yani bu, o zaman Türkiye'den kalkıp Harvard'a, MIT'ye giden herkes eskort, bu kadar cahillik de fazla, aynı dili konuşamayacak insanlarsınız bence katlanma

Size daha felaket bir şey söyleyeyim mi kızlar? Eski sevgilime kur yaptı bu kadın. Kocası şehir dışındayken, kocasının arkadaşına benim yanımda gördüğü sevgilimi (şu an eski olan) sordurmuş, hakkında bilgi almaya çalışmış. Eski sevgilim gelip bana X bana böyle böyle ilişkimizi sordu dedi o zamanlar o kadın görmüştü o biliyordu bir tek oradan. Sonradan onun sordurduğunu öğrendim ama “hatırlamıyorum ben sormuş olabilirim” gibi şeyler demişti, bunu erkek arkadaşıma söyledim. Erkek arkadaşım hemen hemen her gün bizim burada arkadaşınıb cafesine gelmeye başlamıştı, bir defa sokaktaki bakkalda bu kadını görmüş yanında çocukları varken, bana onun çocukları var mı? Diye sordu. Var dedim bir daha bu kadını sorma dedim. Başka bir gün gelip kayınvalidesiyle mi oturuyor gibi sorular sormuştu. Neyse kadın da bunu anlamış hoşuna gitmiş storyler paylaşıp bana “ay benim kocam varken kimseye bakmam” gibi şeyler yazarak gönderme yapıyordu, her akşam canımı sıkıyordu böyle. Sonra bir gün bir şey yazdım paylaştım cevap olarak “zamanında iyi koymuşum” gibi bir şey yazmıştı tabii benim sevgilim eski sevgili oldu, bunu da öğrenmişti. Ama iş işten geçti onu dehledim. İlahi adalet zaten aşık da değilmişim, abi dediği kişiyle çok farklı tesadüfler zincirlemesi üzerine tanışıp aşık olmuştuk. Şimdi onunla çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…