Toksik iliskim ve yaşadıklarım:(

Benim derdim kurtulamadığım toksik iliskim.

Sacma bi sebepten ayrıldık.

"Benim derdim kurtulamadığım toksik ilişkim" demişsiniz. Ancak sözlerinizle, davranışlarınız birbiriyle tutarlı değil.

Ayrılık sebebiniz size göre saçma olsa da; sonrasındaki mesajlar ve adamın duruşu çok net. Al misketlerini, ver misketlerimi demiş; ilişkinizin bitişine itiraz etmemiş.

Sonrasında youtube'tan "ikinizin şarkısı"nı dinleyip, adamın tesadüfen(!) yorumunu gören; adamın engelini kaldırıp, adama sayıp söven sizsiniz. Bu hareketinizin, boğaya kırmızı bayrak sallamaktan farkı nedir ?

Bu kadar anlattigim
Şeyden bunlara takılman korkunc. Ben kendimi normalim diye anlatmadim ztn. Açıklama yapıp kendimi yormayacağım.

Bu kadar anlattigim
Şeyden bunlara takılman korkunc. Ben kendimi normalim diye anlatmadim ztn. Açıklama yapıp kendimi yormayacağım.

Yazdıklarınıza göre: Adamı her yerden engelleyip, geri istediği hediyelerini de kargo ile gönderdikten sonra; adam kapınıza dayanmamış, sizi farklı numaralardan arayıp, peşinize düşmemiş.

Sessiz kalıp, adamla iletişime geçmeseniz; sorununuz da olmayacakmış gibi görünüyor.

Sessiz kalmam bana o yaşattığı travmayı yok saymıyor. Robot değilim insanım hislerim duygularım var. Evet hic bi yerden yazmadı ben yazdım yorumlarda o kdar saf acı çeken asik moduna girmişti ki hırslandım o an ki öfkemi ona kusmak istedim. Sessiz kalınca sorun yok (!) demek akıl dışı. Öfkem içimde kalana kdr ona aksın istedim hepsi bu.

Yaşadığınız olaylardan sonra, adamla yeniden iletişime geçmeniz ve adama sayıp sövmeniz yanlış olmuş.

Bu benim eski nişanlım olmasın? Nişanı attığımda kolye ve 2 yüzüğü gönder diye olay çıkarmıştı. Ay böyle paragöz cimri hesapçı erkeklerle hiç işiniz olmasın Allah kurtarmış kız şükret

Siz de hesap çıkarsaydınız madem. Gelen telefon faturalarım şu kadar, sana yaptığım tatlının malzeme listesini ve fiyatlarını ekliyorum, sana güzel görünmek için kuaföre harcadığım bedeli de ekliyorum. Böyle böyle masrafı eşitlerdiniz belki

Ah sevgi insana her şeye yaptırır bir de sevgisizlik. Duygusal boşluk çok kötü bir şey…

Tekrar pişman olup dönüp af diledi mi peki

Tövbeler olsun bu nedir nasıl bir seviyesizliktir yaa. Takı, elektronik vb. maddi değeri yüksek şeyleri anlarım da yenilen içilen yakılan benzine kadar gerçekten de iğrenç ötesi… Yerinizde olsam böyle birine selam dahi vermem.

çok özür dilerim ama şu kısma çok güldüm. iyi bari sizinle birlikteyken kendisine yeni aldığı kıyafetlerin "senin yanında giydim" diyerek parasını istememiş.
-Bir sene de beraber yediğimiz herşeyi otur iç aşağı beş yukarı hesap et..seni almaya gelmek için yakılan mazotu da unutma..

şaka bir yana bu kişiden kurtulduğunuz için şükredin. laf söylemek için bile olsa asla engelini açmayın çünkü böyle arsız ve utanmaz biri onu da yanlış anlar.

Bu çocuk doğulu mu? Oğlak burcu mu? Asla geri dönme benim şuan kurtulamadigim üç yıllık toksik ilişkim bu şekilde çok şükür her şeyi geri ode kısmı yok ama yeri geldiğinde yüzüme Cat diye aldığı her şeyi söyleyip hesap ediyor. İleride daha da kötü hal alacak karışması. Benim ki zorlamıyor aile konusunda fakat oda aielside biraz tutucu ve geçen ki kavgamız ruj sürüyorum diye. Halbu ki on yıldır beni çok iyi biliyor. Degismiyorlar acilen kaç kaç kaç

Yuh mazota kadar isteyeni de ilk kez görüyorum sadaka dağıtıp , iki rekat şükür namazıı kılın. Valla Allah kurtarmış. Ayrıca her yerden engeli kaldırın ve mutlu olduğunuz anıların hepsini paylaşın. Oda sizi kaybettiği için kudursun eğer ki seviyorsa tabi.

Ben evlendikten sonra böyle şeylere hiç önem veremiyorum artık. O kadar boş geliyor ki bana. Üzülmeyiniz diye söylüyorum bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…