- 10 Kasım 2010
- 4.641
- 3.827
-
- Konu Sahibi hicmadammine
O da ayrı okuzmus benimkinin aklına gelse onu da isterdi
Kızlar merhaba, Benim derdim kurtulamadığım toksik iliskim. Bundan 1,5 yıl önce instgram üzerinden biriyle tanıştık. İlk başta her şey çok güzeldi. Aramızda iki yaş vardı ben 27 o 29 yaşındaydı. İlk buluşmaya çiçekle geldi Hatta. Neyse zaman geçtikçe çok tuhaf davranmaya başladı. O kadar bencil bir insanki karşımda yemek yedi bana teklif bile etmedi. Anlatacağım şeyler icin inanın ki utanıyorum. Bende az şeyler yapmadım. Her kavgada onu terk ettim. Bi şekilde bana ulaşıp benim de duygusal boşluğum olduğu ve hayatımda kimse olmadığı icin hep kabul ettim. Derken öyle böyle 1,5 yıl geçti. Surekli kıyafetlerime karıştı benimle tayt giydim diye defalarca kavga etti. İs yerinden bir erkek arkadaşım Arayıp ona canım dediğim icin burnundan getirdi. Gelinlik muhabbeti oldu bana annemin istemediği açık bi gelinlik almazsın diye ilk uyarısı o oldu. Kendi ailesi tutucu fakat benim ailem değil ama beni beğenirken insta resimlerinde benim şortlu kısa etekli resimlerim de vardı. Yanı isteyerek beni kabul etti. En son doğum günümde bana hediyeler almış. Toplam degeri 2000₺. Neden bunu belirttiğimi birazdan anlayacaksınız. En son doğum günümden sonra yine kavga ettik bana surekli ailemi arayacaksın akraba iliskilerimiz sağlam olsun deyip durdu bende sinirlendim. Sacma bi sebepten ayrıldık. Ayrılmak istediğimi söylediğimde bana attığı mesajları aynen yazıyorum size : -Senin yüzünden girdiğim maddi manevi fiziki hasarın ben tedavi edecem.
-Ancak aldığım hediyeleri geri istiyorum.
-Hak etmiyorsin çünkü
-Bana odettigin her hesabı ödemek ister misin. IBAN verebilirim..
-Aldığım değerli taşın geri vermen lazım..iade edip paramı geri almka istiyorum.
-Bir sene de beraber yediğimiz herşeyi otur iç aşağı beş yukarı hesap et..seni almaya gelmek için yakılan mazotu da unutma..
İnanin bunları okuyunca basımdan asagi kaynar sular döküldü. Yerin dibine girdim. Bende her şeyi kargo yaptım. Para göndermek istedim istemiyorum hediye gönder dedi.
Geçenlerde bizim şarkımızı YouTube dinlerken tesadüfen bunun yorumu gördüm. Cunku her yerden engelli!
Çok pişman olduğunu bir hata yaptığını ve beni beklediğini söyleyen sacma sapan şeyler bide kolyen boynumda yazmış.
Dayanamadım bende engeli açıp saydim sövdüm. O kadar ağrıma gitti ki size anlatamam. Bugün utanmadan beni hala sevdiğini çok pişman olduğunu, aslında öyle bi insan olmadığını aklını kaybettiğini söyledi inanmadım tabii.
Cok uzun oldu kusura bakmayın ama kurtulamadığım hayatımda yaşadığım en toksik iliski boyle. Sadece sevmek sevilmek istemiştim bu kadarı çok ağır geldi. Aklıma burda okurken hep evlenince değişen erkekler geliyor bu sevgili iken böyleyse kim bilir evlenince neler yapardı bana? Kendisi polis. seneye tayini var büyük ihtimalle. Doğuda kavga etsek demekki beni direkt kapıya atardı. Çok doldum kimse yok anlatacak.
Herkese teşekkür ederim.
Benim derdim kurtulamadığım toksik iliskim.
Sacma bi sebepten ayrıldık.
Geçenlerde bizim şarkımızı YouTube dinlerken tesadüfen bunun yorumu gördüm. Cunku her yerden engelli!
Çok pişman olduğunu bir hata yaptığını ve beni beklediğini söyleyen sacma sapan şeyler bide kolyen boynumda yazmış.
Dayanamadım bende engeli açıp saydim sövdüm.
Bu kadar anlattigim"Benim derdim kurtulamadığım toksik ilişkim" demişsiniz. Ancak sözlerinizle, davranışlarınız birbiriyle tutarlı değil.
Ayrılık sebebiniz size göre saçma olsa da; sonrasındaki mesajlar ve adamın duruşu çok net. Al misketlerini, ver misketlerimi demiş; ilişkinizin bitişine itiraz etmemiş.
Sonrasında youtube'tan "ikinizin şarkısı"nı dinleyip, adamın tesadüfen(!) yorumunu gören; adamın engelini kaldırıp, adama sayıp söven sizsiniz. Bu hareketinizin, boğaya kırmızı bayrak sallamaktan farkı nedir ?
Bu kadar anlattigim
Şeyden bunlara takılman korkunc. Ben kendimi normalim diye anlatmadim ztn. Açıklama yapıp kendimi yormayacağım.
Sessiz kalmam bana o yaşattığı travmayı yok saymıyor. Robot değilim insanım hislerim duygularım var. Evet hic bi yerden yazmadı ben yazdım yorumlarda o kdar saf acı çeken asik moduna girmişti ki hırslandım o an ki öfkemi ona kusmak istedim. Sessiz kalınca sorun yok (!) demek akıl dışı. Öfkem içimde kalana kdr ona aksın istedim hepsi bu.Yazdıklarınıza göre: Adamı her yerden engelleyip, geri istediği hediyelerini de kargo ile gönderdikten sonra; adam kapınıza dayanmamış, sizi farklı numaralardan arayıp, peşinize düşmemiş.
Sessiz kalıp, adamla iletişime geçmeseniz; sorununuz da olmayacakmış gibi görünüyor.
Sessiz kalmam bana o yaşattığı travmayı yok saymıyor. Robot değilim insanım hislerim duygularım var. Evet hic bi yerden yazmadı ben yazdım yorumlarda o kdar saf acı çeken asik moduna girmişti ki hırslandım o an ki öfkemi ona kusmak istedim. Sessiz kalınca sorun yok (!) demek akıl dışı. Öfkem içimde kalana kdr ona aksın istedim hepsi bu.
Bu benim eski nişanlım olmasın? Nişanı attığımda kolye ve 2 yüzüğü gönder diye olay çıkarmıştı. Ay böyle paragöz cimri hesapçı erkeklerle hiç işiniz olmasın Allah kurtarmış kız şükretKızlar merhaba, Benim derdim kurtulamadığım toksik iliskim. Bundan 1,5 yıl önce instgram üzerinden biriyle tanıştık. İlk başta her şey çok güzeldi. Aramızda iki yaş vardı ben 27 o 29 yaşındaydı. İlk buluşmaya çiçekle geldi Hatta. Neyse zaman geçtikçe çok tuhaf davranmaya başladı. O kadar bencil bir insanki karşımda yemek yedi bana teklif bile etmedi. Anlatacağım şeyler icin inanın ki utanıyorum. Bende az şeyler yapmadım. Her kavgada onu terk ettim. Bi şekilde bana ulaşıp benim de duygusal boşluğum olduğu ve hayatımda kimse olmadığı icin hep kabul ettim. Derken öyle böyle 1,5 yıl geçti. Surekli kıyafetlerime karıştı benimle tayt giydim diye defalarca kavga etti. İs yerinden bir erkek arkadaşım Arayıp ona canım dediğim icin burnundan getirdi. Gelinlik muhabbeti oldu bana annemin istemediği açık bi gelinlik almazsın diye ilk uyarısı o oldu. Kendi ailesi tutucu fakat benim ailem değil ama beni beğenirken insta resimlerinde benim şortlu kısa etekli resimlerim de vardı. Yanı isteyerek beni kabul etti. En son doğum günümde bana hediyeler almış. Toplam degeri 2000₺. Neden bunu belirttiğimi birazdan anlayacaksınız. En son doğum günümden sonra yine kavga ettik bana surekli ailemi arayacaksın akraba iliskilerimiz sağlam olsun deyip durdu bende sinirlendim. Sacma bi sebepten ayrıldık. Ayrılmak istediğimi söylediğimde bana attığı mesajları aynen yazıyorum size : -Senin yüzünden girdiğim maddi manevi fiziki hasarın ben tedavi edecem.
-Hak etmiyorsin çünkü
-Aldığım değerli taşın geri vermen lazım..iade edip paramı geri almka istiyorum.
-Bir sene de beraber yediğimiz herşeyi otur iç aşağı beş yukarı hesap et..seni almaya gelmek için yakılan mazotu da unutma..
İnanin bunları okuyunca basımdan asagi kaynar sular döküldü. Yerin dibine girdim. Bende her şeyi kargo yaptım. Para göndermek istedim istemiyorum hediye gönder dedi.
Dayanamadım bende engeli açıp saydim sövdüm. O kadar ağrıma gitti ki size anlatamam. Bugün utanmadan beni hala sevdiğini çok pişman olduğunu, aslında öyle bi insan olmadığını aklını kaybettiğini söyledi inanmadım tabii.
Cok uzun oldu kusura bakmayın ama kurtulamadığım hayatımda yaşadığım en toksik iliski boyle. Sadece sevmek sevilmek istemiştim bu kadarı çok ağır geldi. Aklıma burda okurken hep evlenince değişen erkekler geliyor bu sevgili iken böyleyse kim bilir evlenince neler yapardı bana? Kendisi polis. seneye tayini var büyük ihtimalle. Doğuda kavga etsek demekki beni direkt kapıya atardı. Çok doldum kimse yok anlatacak.
Herkese teşekkür ederim.
Ay yok bu benimkinden de kötüymüş. Bunlar da erkeğim diye geziyor ortadaAldığı şeylerin parasını degil. Bugüne kdr ödediği hesapları ve beni aldığı ve bıraktığı icin yaktığı benzin parasını istiyor ayritaten hediyeleri istiyor
Ah sevgi insana her şeye yaptırır bir de sevgisizlik. Duygusal boşluk çok kötü bir şey…Kızlar merhaba, Benim derdim kurtulamadığım toksik iliskim. Bundan 1,5 yıl önce instgram üzerinden biriyle tanıştık. İlk başta her şey çok güzeldi. Aramızda iki yaş vardı ben 27 o 29 yaşındaydı. İlk buluşmaya çiçekle geldi Hatta. Neyse zaman geçtikçe çok tuhaf davranmaya başladı. O kadar bencil bir insanki karşımda yemek yedi bana teklif bile etmedi. Anlatacağım şeyler icin inanın ki utanıyorum. Bende az şeyler yapmadım. Her kavgada onu terk ettim. Bi şekilde bana ulaşıp benim de duygusal boşluğum olduğu ve hayatımda kimse olmadığı icin hep kabul ettim. Derken öyle böyle 1,5 yıl geçti. Surekli kıyafetlerime karıştı benimle tayt giydim diye defalarca kavga etti. İs yerinden bir erkek arkadaşım Arayıp ona canım dediğim icin burnundan getirdi. Gelinlik muhabbeti oldu bana annemin istemediği açık bi gelinlik almazsın diye ilk uyarısı o oldu. Kendi ailesi tutucu fakat benim ailem değil ama beni beğenirken insta resimlerinde benim şortlu kısa etekli resimlerim de vardı. Yanı isteyerek beni kabul etti. En son doğum günümde bana hediyeler almış. Toplam degeri 2000₺. Neden bunu belirttiğimi birazdan anlayacaksınız. En son doğum günümden sonra yine kavga ettik bana surekli ailemi arayacaksın akraba iliskilerimiz sağlam olsun deyip durdu bende sinirlendim. Sacma bi sebepten ayrıldık. Ayrılmak istediğimi söylediğimde bana attığı mesajları aynen yazıyorum size : -Senin yüzünden girdiğim maddi manevi fiziki hasarın ben tedavi edecem.
-Hak etmiyorsin çünkü
Herkese teşekkür ederim.
Tekrar pişman olup dönüp af diledi mi pekiBu benim eski nişanlım olmasın? Nişanı attığımda kolye ve 2 yüzüğü gönder diye olay çıkarmıştı. Ay böyle paragöz cimri hesapçı erkeklerle hiç işiniz olmasın Allah kurtarmış kız şükret
Evet aradı mesaj attı tenezzül edip cevap vermedim açmadım daTekrar pişman olup dönüp af diledi mi peki
Bu çocuk doğulu mu? Oğlak burcu mu? Asla geri dönme benim şuan kurtulamadigim üç yıllık toksik ilişkim bu şekilde çok şükür her şeyi geri ode kısmı yok ama yeri geldiğinde yüzüme Cat diye aldığı her şeyi söyleyip hesap ediyor. İleride daha da kötü hal alacak karışması. Benim ki zorlamıyor aile konusunda fakat oda aielside biraz tutucu ve geçen ki kavgamız ruj sürüyorum diye. Halbu ki on yıldır beni çok iyi biliyor. Degismiyorlar acilen kaç kaç kaçKızlar merhaba, Benim derdim kurtulamadığım toksik iliskim. Bundan 1,5 yıl önce instgram üzerinden biriyle tanıştık. İlk başta her şey çok güzeldi. Aramızda iki yaş vardı ben 27 o 29 yaşındaydı. İlk buluşmaya çiçekle geldi Hatta. Neyse zaman geçtikçe çok tuhaf davranmaya başladı. O kadar bencil bir insanki karşımda yemek yedi bana teklif bile etmedi. Anlatacağım şeyler icin inanın ki utanıyorum. Bende az şeyler yapmadım. Her kavgada onu terk ettim. Bi şekilde bana ulaşıp benim de duygusal boşluğum olduğu ve hayatımda kimse olmadığı icin hep kabul ettim. Derken öyle böyle 1,5 yıl geçti. Surekli kıyafetlerime karıştı benimle tayt giydim diye defalarca kavga etti. İs yerinden bir erkek arkadaşım Arayıp ona canım dediğim icin burnundan getirdi. Gelinlik muhabbeti oldu bana annemin istemediği açık bi gelinlik almazsın diye ilk uyarısı o oldu. Kendi ailesi tutucu fakat benim ailem değil ama beni beğenirken insta resimlerinde benim şortlu kısa etekli resimlerim de vardı. Yanı isteyerek beni kabul etti. En son doğum günümde bana hediyeler almış. Toplam degeri 2000₺. Neden bunu belirttiğimi birazdan anlayacaksınız. En son doğum günümden sonra yine kavga ettik bana surekli ailemi arayacaksın akraba iliskilerimiz sağlam olsun deyip durdu bende sinirlendim. Sacma bi sebepten ayrıldık. Ayrılmak istediğimi söylediğimde bana attığı mesajları aynen yazıyorum size : -Senin yüzünden girdiğim maddi manevi fiziki hasarın ben tedavi edecem.
-Hak etmiyorsin çünkü
Herkese teşekkür ederim.
Tam dedim kurtulmuşsunuz...sizin hala cehennem çöplüğünde gözünüz var.Tekrar pişman olup dönüp af diledi mi peki
Yok bennuarda o konu kapandı sdc merak ettimTam dedim kurtulmuşsunuz...sizin hala cehennem çöplüğünde gözünüz var.