Toksik ilişki

Böyle belirsiz bırakan ruh hali sürekli değişen erkeklerin çoğu başka bir kıza net oluyor senide yedeğe atıyor ki karşı tarafla anlaşamazsam geri dönerim hesabı o yüzden bir erkek net olamıyorsa beni sevmiyor olarak algıla.

başından beri kötü giden bir ilişkimiz olmadı son bir kaç aydır böyleyiz aslında huzurlu bir ilişki içerisindeydim bir insan bu kadar rol yapamaz gibi geliyor bana
Bu tipler ilk önce seni hayatına alana kadar melek oluyorlar, kendisini en iyi olarak tanıtıyor hareketlerine yansıtıyorlar.Aslında bu kendisi değil kendisi hanzo ama onu bir süre sonra göstermeye başlıyorlar.Böyle olduklarını baştan gösterseler hiçbir hatun dönüp bakmaz yani.

kesinlikle daha iyilerine layığız biliyorum ama öyle bir manipüle ediliyoruz ki üzülen ve her defasında kırılan taraf biz oluyoruz

kesinlikle daha iyilerine layığız biliyorum ama öyle bir manipüle ediliyoruz ki üzülen ve her defasında kırılan taraf biz oluyoruz
Tabiki bunlar ağır narsist oluyorlar o çizgiyi korumalıyız.Çünkü önce arşa çıkartıp sonra yere çakıyorlar.Bu da artık tecrübe olarak geri dönüyor bir daha aynı duruma düşmüyoruz tabi düşmemeliyiz hatta.

Yıllarca benzer bir toksik ilişkinin içindeydim. Gelgitli, ne istediği belli olmayan, ne bırakan ne de bırakmayan problematik bir insan uğruna ruh sağlığımdan oldum. Toksik ilişkinin içindeyken insan nasıl bir kabusun içinde olduğunu idrak edemiyor. Fakat dışına çıkınca ben ne yaşamışım böyle farkındalığı başlıyor. Hislerinizi çok iyi anlıyorum, ben de bu süreçlerden geçtim. Vesveselerinize kulak asmayın; kurtulduğunuza sevinin.

çok teşekkür ederim ben de sizi çok iyi anlıyorum dertleşmek isterseniz buradayım :)

Tahmin ettim böyle düşündüğünüzü sanki saçma gibi gelicek ama başka kimse beni sevmez gibi geliyor özgüvenim aşırı düştü nasıl bir yol izlesem bilemiyorum
Karşı taraf narsist gibi geldi. Öyle bir şey yok daha iyisi seni seveni mutlaka var olumsuz dusunme kendini sevmekten basla

Ben bir de Nisanlandim nisandan döndüm cubku gerçek yüzü farklı arkadaşlarım hiç öyle birine benzemiyor diyorlardı halbuki en yakını bilir gerçekleri.gitgelli sessizlik ile cezalandırma depresyon bunları yaşadım kendi degerimi göremez olmustum ayrılınca her şey yerine oturdu sanki lotus çiçeğin üzerindeki balçık alınırsa çiçek açar ya o hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…