Toksik ilişki

kelebek566

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
29
3
22
Kızlar merhaba herkese. 2 yıl beraberliğim olan eski sevgilimle dün ilişkimize noktayı koyduk. Normalde çok eğlendiğim evlilik yolunu bile düşünebildiğim bir insandı. Ama onun gelgitleri yüzünden ayrılma kararı aldım. Uzun süredir bana karşı soğuk ve ilgisizdi defalarca nedenini sordum ve en sonunda bitirmeyi teklif ettim. Sonra sorduğumda bitirmeyi isteyen ben değildim sendin deyince ben de buna senin mecbur bıraktığını söyledim. Sonrasında buluştuğumuzda seni çok özledim diye uzun uzun sarıldı ama anlam veremedim. Dün buluştuğumuzda yine yüzü asıktı ve hayatında çok mutsuz olduğunu ve eğer seni yoruyorsam ayrılabiliriz dedi. Onun hayatında bişeylerin yolunda gitmediğini biliyorum yüzüne bakınca bi ölüden farkı yok belli oluyor. İnstagramdan da takip ediyor hikayeme falan baktı numarasını sildim o silmedi hala duruyor. ne yaptığını bana karşı ne hissettiğini anlayamadım ve gerçekten çok yoruldum. Derdi sıkıntısı ne onu da söylemiyor ben de artık bana yaptığının saygısızlık olduğunu düşündüğüm için ayrılma teklifini kabul ettim. güzel günleri anımsayıp üzülüyorum onun benin için ne düşündüğünü bilmiyorum.var mıdır benzer bir şey yaşayan bir fikri olan

Yedektesin.

Kendi mutlu olmayan insan sizi mutlu edemez. Önünüze bakın, hayat enerjisi yüksek birini bulun. Gelgitli ilişkiden hayır gelmez. Depresyonda falansa da kimseyi iyileştirmek zorunda değilsiniz. Gençliğinizi çürütmeyin. Biraz dik konuştum ama üzülüyorum, kızlar kendini bir şeylere feda etmesin istiyorum.

Evet haklısınız daha iyilerini hak ediyoruz gerçekten teşekkür ederim değerli yorumunuz için

başından beri kötü giden bir ilişkimiz olmadı son bir kaç aydır böyleyiz aslında huzurlu bir ilişki içerisindeydim bir insan bu kadar rol yapamaz gibi geliyor bana
Valla neler neler yapıyolar aklınız hayaliniz durur. İnsan 10 yıllık kocasını tanıyamıyor, altı üstü bi sevgili, bu kadar kefil olmaya gerek yok.

olabilir spotifydan dinlediği şarkılar da hep aşk acılı hüzünlü bilemedim
Bir de ayrılmayı kabul ettim demişsin ama adam sen ayrıl diye elinden geleni yapmış zaten, yaşın küçük sanırım tecrüben yok erkekler ayrılmak istedikleri zaman genelde bunu açıkca söylemezler karşı tarafa yaptırırlar ki kız cepte kalsin

ayrılmayı teklif eden bendim ilk sonra kısa süreli barıştık ve sorunlar tekrar çözülemeyince bu şekilde mutsuzsan ayrılalım dedi anlamadığım bir erkek birini sevmiyosa söylemeli süründürmek çocukça hem kendini hem beni yordu cepte tutması da ayrı bir değişik

40 yaşında bile aynılar, söylemezler, onu seven biri varsa hayt boyu ulaşabileceği yerde bekletmek isterler, burda konu senin buna izin verip vermeyeceğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…