- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
bayağa karışık ya bu toki:44:
kızlar biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyorum dün yaşanılan bir olaydan dolayı eşim bugün kesin karar verdi bu sene ev almaya (malesefki kiraya kesinlikle çıkmıyor )...hemen şuanda alabileceğimiz birtek şans toki var...alsak hemen alabiliyoruz sanırım ..burda açık satış falan şuanda...iyi karar vermek istiyorum yangından kaçarken doluya tutulmak isteniyorum...kira öder gibi ödeniyor ama 6 ayda 1 artıyormuş...bana avantajlarını dezavantajlarını yazarmısınız..öniryormusunuz en önemlisi....ayrı eve çıkarsanız geçinemeyip bize döneceksiniz diye eimin ailesini bu konuda haklı çıkarmak isteniyorum..bi adım atıcaksak hayırlı bir adım olsun..sonuçta onca sene çalışıp didindiği 20 tl lik altınları vericez .kızlar ödeme koşuları şöyle mesela 3.kat 2artı 1 daire 84 milyar..aylık ödemesi 525 tl....
eşim 1100 alıyor 525 gitse onun maaşdan 575 bize kalıyor ..tabi bende çalışıcam en az 600 tl de ben alsam 1075 tl ye geçinirz bence...kendi çapımızda azıcık aşım kaygısız başım .....lütfen toki hakkında bilgi istiyorum..inşallah vardır ya tokide oturan yada yakını oturan yada benim gibi araştıran:18:
herkezin kendi sayacaı olyormu merkezi sistmede yaa ozaman fena değil heralde sabit ücret yok ne yakarsan on ödüyosun...70 lira çok iyi..ama ben alnlamadım cnm merkezi sistem ve doğalgaz ikisi birarada mı var...güneş enerjiside varmış..deevlet herşeyi yapmış valla....75 lira aidat hersene çıkıyyormu
vermem canım ama vermeyincede çok tavır alcaklar bana biliiyorum .naparlarsa yapsınlar artık kendimi düşünücem
tokide belirli dönemlerde peşin ödemelere indirim diye kampanya başlatılıyor.
yani kalan borcu direk kapatırsan %25lik bir indirim uyguluyorlar.
bir arkadaş da söylemişti sanırım
tokiye girip ödemelere başlarsın.
baktın zorlanmaya başlıyorsunuz, bu kampanyayı takip edersiniz.
çıktığı anda bankaya gider, krediyle kapatırsınız borcunuzu,
kalanı sabit aksitle ödersiniz inş.
tabi bunu yapmak istiyorsan tokiyi öderken aynı zamanda da birikim yapmalısın.
çünkü bildiğim kadarıyla sıfır peşinatla kredi verebilen banka yok.
bızde bunu yaptık indirim için kredı çektık son 36 bını fıyatı sabıtledık yüzde 25 indırım vardı zıraatla anlaşmalılar kredın hazır zaten ama 2 ay sonra eşim işten çıkarıldı ve tazmıntıyla kapadık 4 bın zarar ettık 3 ayda kapadığımız için
ödemeleriniz nasıl cnm kaç odaben tokinin evinde oturuyorum
artıları izolasyon süper küçücük petekle hamam gibi ısınıyor
ama arkadaşların dediği gibi malzeme biraz uyduruk
mesela mutfak dolapları uyduruk
kulplar elimde kalıyor
kapılar uyduruk
ama bunlar değiştirilebilecek şeyler
cnm cevap yazmadın ödemeleri nasıl bunaltıomu sizi gerçketn 6ayda bir artıyo uben tokinin evinde oturuyorum
artıları izolasyon süper küçücük petekle hamam gibi ısınıyor
ama arkadaşların dediği gibi malzeme biraz uyduruk
mesela mutfak dolapları uyduruk
kulplar elimde kalıyor
kapılar uyduruk
ama bunlar değiştirilebilecek şeyler
kızlar biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyorum dün yaşanılan bir olaydan dolayı eşim bugün kesin karar verdi bu sene ev almaya (malesefki kiraya kesinlikle çıkmıyor )...hemen şuanda alabileceğimiz birtek şans toki var...alsak hemen alabiliyoruz sanırım ..burda açık satış falan şuanda...iyi karar vermek istiyorum yangından kaçarken doluya tutulmak isteniyorum...kira öder gibi ödeniyor ama 6 ayda 1 artıyormuş...bana avantajlarını dezavantajlarını yazarmısınız..öniryormusunuz en önemlisi....ayrı eve çıkarsanız geçinemeyip bize döneceksiniz diye eimin ailesini bu konuda haklı çıkarmak isteniyorum..bi adım atıcaksak hayırlı bir adım olsun..sonuçta onca sene çalışıp didindiği 20 tl lik altınları vericez .kızlar ödeme koşuları şöyle mesela 3.kat 2artı 1 daire 84 milyar..aylık ödemesi 525 tl....
eşim 1100 alıyor 525 gitse onun maaşdan 575 bize kalıyor ..tabi bende çalışıcam en az 600 tl de ben alsam 1075 tl ye geçinirz bence...kendi çapımızda azıcık aşım kaygısız başım .....lütfen toki hakkında bilgi istiyorum..inşallah vardır ya tokide oturan yada yakını oturan yada benim gibi araştıran:18:
canim daha önceden bir konunu okumustum ALLAH yar ve yardimcin olsun, esinin karar vermesine sevindim fakat toki evlerinden iyi seyler duyulmuyor sana bir tavsiye finanskurumlarina bir gitip danisin begendiniz evi onlar satin aliyor size biraz fazla miktarda satiyor siz belirli pesinat veriyorsunuz sonra kira öder gibi ödüyorsunuz böyle birsey duymustum bir danisin isterseniz toki evlerinden daha iyi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?