Toki den ev alan varmı?yada düşünen..lütfen fikire ihtiyacım var

canım 2 yılda 2 milyar ödenmiş gibi olmuş resmen yerinde sayıyor ....bizde bu yüzden vagçetik ....allah yardımcın olsun canım umarım allah güçlük çekmeden ödemeyi nasip eder

Toki den ev alacaksan yada almayı düşünüyorsan canım evi almış ve satışa çıkarmış birinden alan en mantıklısı.Yoksa taksitle ödemelerde falan sorun çıkıyor.Bizim burada Balcalı konutları var arkadaşım oradan aldı o çok memnun ama toki biraz sıkıntı.Tüm mesajları okumadım ama sen hangi şehirdesin.

Bizim orada mahalle arası yapılan 2+1 evler 170 bin, halam alıyor şimdi, hemde en fazla 90 m2 olurmuş evin içinin bitmiş hali.

zaten vazgeçtik cnm sırf taksitler yüzünden....sahibinden satılan evlerdden alırız anca...bazen acil uygun fiyatlı satılığaçıkıyor onları takip etcez ..daha takip etme aşamasına da gelemedik eşim borç bitsin seneye bakarız diyor

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Arkadaşlar baya kimse yazmamış ama ben sorayım Ankara da tokiyi araştıran var mı benim gibi? Bilgili olan varsa nerde olduğu, ne zaman taşınılacağı ve ne kadar taksit olacağı hakkında bilgi verebilirler mi?

kızlar yine toki yine toki......bugünlerde eşimle gündemimizde toki var...mecbur kaldıkça tokiye başvuruyoruz....ama yanlış adım atmakistemiyoruz hala şüpeliyiz..biz bunu yapabilecekmiyiz..taksitler yerinde dursa hiç sorun yok ama 6 ayda artmasıçok fena....2 artı 1 daire 95 milyar.........ödedikçeartıyor azalacana ev fiyatı da arıyor......of of kızlar napcamızı bilmiyoz yaaa......yalnız gezdikiçini gayet güzeldi.....çok kötü şeyler duydum içi hakkında ama bence gayet güzel bayıldım hatta:)

Ben Tokinin evlerini beğeniyorum, yani insanlar çok ev sahibi oldu bu sayede. Biz de 6 ay sonra memleketimize dönücez, kayınpederimin Tokideki evinde oturucaz. Kendi evimizi alana kadar da oturmayı düşünüyorum, içim rahat yani.

Çocuğunuz var mı, eğer yoksa elinizdeki miktarla geçinebilirsiniz bence.

500 e yakın ödüyor. Evet artıyormuş yıldan yıla ya da 6 ayda bir. Eşim de tam bilmiyor.

Ama eğer karar verirseniz almak için, o saatten sonra illa ki ödenir. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…