- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
canım 2 yılda 2 milyar ödenmiş gibi olmuş resmen yerinde sayıyor ....bizde bu yüzden vagçetik ....allah yardımcın olsun canım umarım allah güçlük çekmeden ödemeyi nasip eder2 yıl evvel 2+1 evi 155.000 tl ye imza atarak aldım. İlk taksit 600 TL iken 24 ayda 700 e çıktı. Bunun yakıtı ve aidatı kış aylarında toplam 300 ü buluyor nerdeyse. %25 indirimden yararlanmak için bankaya kalan borcumuzu öğrenmek için sorduğumuzda 157.000 TL kaldığını söylediler. :18: Ben tavsiye etmiyorum açıkçası TOKİ den ev almanızı.
3 artı1 ler bayağa pahallı mesela bakıyorum şuan 3artı 1 120 milyar.....burda 120 ye ne evler var değmez yaa...
ama 2artı 1 ler 80 falan...
yatak odam büyük yaa tüh moralim bozuldu..yeme masası da mı sığmaz ayy içim bunaldı yagerçi demen gibi küçük takımlardan alırım ama misafir falan gelince zor olurmu ki annen in böle şikayetleri varmı ki
çok pahallı.............Bizim orada mahalle arası yapılan 2+1 evler 170 bin, halam alıyor şimdi, hemde en fazla 90 m2 olurmuş evin içinin bitmiş hali.
zaten vazgeçtik cnm sırf taksitler yüzünden....sahibinden satılan evlerdden alırız anca...bazen acil uygun fiyatlı satılığaçıkıyor onları takip etcez ..daha takip etme aşamasına da gelemedikToki den ev alacaksan yada almayı düşünüyorsan canım evi almış ve satışa çıkarmış birinden alan en mantıklısı.Yoksa taksitle ödemelerde falan sorun çıkıyor.Bizim burada Balcalı konutları var arkadaşım oradan aldı o çok memnun ama toki biraz sıkıntı.Tüm mesajları okumadım ama sen hangi şehirdesin.
çok pahallı.............
amin cnm burda 80 tlye bile güzel evler var biz daha onları bile alamıyoruz allahım yardımcımız olsun..eşim inadını kırsa kiraya çıksak bukadar zorluk çekmicez ama inat iişteAynen, işimiz zor açıkçası Allah yardımcımız olsun..
amin cnm burda 80 tlye bile güzel evler var biz daha onları bile alamıyoruz allahım yardımcımız olsun..eşim inadını kırsa kiraya çıksak bukadar zorluk çekmicez ama inat iişte
kredi faizleri çok düşmüş bugün haberlerde gördüm...kredi hesaplaması yaptım netten ..55 tl yi 15 senede aylık 557 tl taksitle kredi veriyor..bir banka....eşimi inşallah ikna edebilirim...Ne güzel ya, istanbulda yaşıyorum ben, normal bir semtte ve fiyatlar bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?