• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tokat merkez üniversitesi hastanesi kadın doğum doktor önerisi

Paw Lover

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2023
295
82
18
Merhaba, 34 haftalık hamileyim. Sıkıntısız bir şekilde ilerliyor çok şükür. Medical de devam ediyorum normal de doğumu Medical de yapacaktım ama o kadar para vermek şuan mantıklı gelmiyor. Üniversitenin özelinde devam edeyim diyorum. Sizlerin önereceği bir doktor var mı?

3 arkadaşımda medikal de Mehmet hocaya oldu. Üni de tanıdığım yok malesef. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🙏

Merhaba, 34 haftalık hamileyim. Sıkıntısız bir şekilde ilerliyor çok şükür. Medical de devam ediyorum normal de doğumu Medical de yapacaktım ama o kadar para vermek şuan mantıklı gelmiyor. Üniversitenin özelinde devam edeyim diyorum. Sizlerin önereceği bir doktor var mı?
Muhammed emin öz

Gittim ona daha önce yine ona gideceğim sanırım. Sezeryanı herkes yaparda normal doğum da ilgileri nasıl acaba

Gittim ona daha önce yine ona gideceğim sanırım. Sezeryanı herkes yaparda normal doğum da ilgileri nasıl acaba
Mehmet hoca mı arkadaşlarım sezeryandı. Genel olarak hocanın yaklaşımından memnunlardı. Üni de ki hoca doğum son aydaysa almadığını söyledi arkadaş. Onu dışında istediği an direk doktorla iletişim kurabildiğini memnun olduğunu söyledi

Seher arslan çatak der geçerm.
Kadın kadının halinden anlar.
Muhammet hocanın sağı solu belli olmuyordu. Seher hocadan çok memnunum

Birde gopta garip bir şekilde sezeryan çok ucuz, normal pahalı 😂😂😂

Back
X