- 16 Kasım 2017
- 463
- -612
- 29
- Konu Sahibi Dogangunes1
Merhaba Tokat Erbaa erkeklerı ıcın sert olur diyorlar doğru mu.erbag erkeklerı nası olur güven olur mu evlılık ıcın tavsiye edermısımız .kalbı güzel hanımlar yorumlarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayburt benSiz nerelisiniz
Çok aşık değilseniz yakın memleket olması her zaman daha iyidir. Çatışma oluyor genelde. Tokatlıları da tanımam Bayburtluları daBayburt ben
Çok aşık değilseniz yakın memleket olması her zaman daha iyidir. Çatışma oluyor genelde. Tokatlıları da tanımam Bayburtluları da
İstanbul’da yaşıyor hıc gıtmemıs memleketeMerhaba, ben tokat merkezdeyim Erbaa veya başka şehir olarak ayırmak doğru değil iyisi de var kötüsü de . Erbaa çok küçük bir yer orada kendini geliştirdiyse iyi bir ailede büyüdüyse sorun yok
Tavsiye üzerine mi evleniyorsunuz? O zaman ben biskolata erkeklerini tavsiye ederim, göz doyuruyorlar mutlu olursunuz.Merhaba Tokat Erbaa erkeklerı ıcın sert olur diyorlar doğru mu.erbag erkeklerı nası olur güven olur mu evlılık ıcın tavsiye edermısımız .kalbı güzel hanımlar yorumlarınızı bekliyorum
Yani dediğim gibi nereli olduğu hiç önemli değil kendini geliştirmesi ailesi ile olan iletişimi ve ailesi çok önemli altyapı orda başlıyor çünküİstanbul’da yaşıyor hıc gıtmemıs memlekete
Görumcemin eşi tokatlı diş görünüş sert ama iyi biri 12 yıllık evlilerMerhaba Tokat Erbaa erkeklerı ıcın sert olur diyorlar doğru mu.erbag erkeklerı nası olur güven olur mu evlılık ıcın tavsiye edermısımız .kalbı güzel hanımlar yorumlarınızı bekliyorum
Ben amasyaliyim eşimde aynı şekilde annemde baybutlu şahsen annemle babam hiç anlasamazlar biz tokata daha yakınız ama görücü usulü evlenmişler mecbur babamın idare etmesiyle gidiyor bu evlilik annemin abileri tam bir kalpazan tabi herkes aynı olmaz ama Bayburtlular bana çok yobaz geliyor sırf dayimlar yüzünden erbali da bir kac arkadaş var erkek tanıdığım cok lagbagli böyle kadın düşkünü yol yakınken geri dönün dermişim ama işte her insan aynı değil ya siz bence kendiniz deneyin çocuğu ben sürekli denedim eşimiMerhaba Tokat Erbaa erkeklerı ıcın sert olur diyorlar doğru mu.erbag erkeklerı nası olur güven olur mu evlılık ıcın tavsiye edermısımız .kalbı güzel hanımlar yorumlarınızı bekliyorum
Neresınden erbaglı mı? Bıraz daha ayrıntı verırmsnz sıddete egılımlerı olur mu muhafazakarlar mı vs .bu kadar ırdelememın sebebi ıkıncı evlılık olacak oyzdnGörumcemin eşi tokatlı diş görünüş sert ama iyi biri 12 yıllık evliler
Evin içinde nasıllar onu Allah bilir ama görümcem kendide çalışıyor eşi savcı çocuklar özel okulda okuyor iki arabaları var evlerinde de eksik bişey yok görüştüğümüz zamanda dışardan saygılı efendi düzgün biri görümcemin söylediği kadarıyla aşırı titiz hastalık derecesinde onun dışında billmiyorum ama nereli olursa olsun heryerde kötü insan var aynı ebe girmeyene kadar ne olduğunu bilemez insanNeresınden erbaglı mı? Bıraz daha ayrıntı verırmsnz sıddete egılımlerı olur mu muhafazakarlar mı vs .bu kadar ırdelememın sebebi ıkıncı evlılık olacak oyzdn
Zaten irdeleyin, daha da fazla irdeleyin hatta. Bilmeden, etmeden büyük büyük adımlar atmayın.Neresınden erbaglı mı? Bıraz daha ayrıntı verırmsnz sıddete egılımlerı olur mu muhafazakarlar mı vs .bu kadar ırdelememın sebebi ıkıncı evlılık olacak oyzdn
Bende muhafazakarım o sorun değilde benim için önemli olan beni uzmesın tekrar canım yanmasınZaten irdeleyin, daha da fazla irdeleyin hatta. Bilmeden, etmeden büyük büyük adımlar atmayın.
Memleketten öte kişiyi tanıyın. He memleket etkiliyor mu bence etkiliyor. Kişi değilse bile ailesi oradaysa hayatınıza bir etkisi oluyor memleketin. Çorum, Amasya, Tokat - oralılar alınmasın- çok dışarı kapalı ve muhafazakar kültürler.
Erbaa'dır o, Erbağ olsa duramazdı:)Mavi Mucize bu konu için ne diyorsun ?
Erbaa'dır o, Erbağ olsa duramazdı:)
Hiçbir fikrim yok, okumadım dizi izliyorum
Hah şimdi müsaitken Erbaalılar yerine Erbaa hakkında bilgi vereyim. Erbaa Arapça'da dört anlamına gelmektedir. Erbaa ilçesi de dört tane ova üzerinde kesişen bir bölgede kurulmuş (Karayaka, Sonusa, Erek ve Taşâbat), sanayi, eğitim ve iş gücü alanında Tokat'ın il merkezinden sonra en gelişmiş ilçelerinden biridir. İlçede organize sanayi bölgesi vardır. Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin hem yüksekokulu hem de lisans fakültesinin bir kısmı bu ilçede bulunmaktadır. Nüfus yoğunluğu fazladır. Bölge halkı asma yaprağı, bağcılık, sebze-meyve ve tütün gibi tarım ürünleri yetiştirir. Yazları çok sıcak ve baharları ılık, yağışlı, kışları da aşırı soğuk olmayan güzel bir iklime sahiptir. Nadiren kar yağar. En çok Mayıs ve sonbahar dönemlerinde yağmur alır. İlki 1942 yılında olmak üzere üst üste üç büyük deprem yaşanmış (Niksar, Erbaa depremi) ilçe tamamen yaşanmaz hale gelince, şehir üst kısımlarda yeniden kurulmuştur ve şehir planlaması güzeldir. Zemini nedeniyle çok yüksek binalara izin verilmemektedir.) Amasya'nın Taşova ilçesinin sınırında bulunur. (Taşova yani Taşâbat, daha sonra Amasya iline dahil olmuştur.)Mavi Mucize bu konu için ne diyorsun ?