Tokat///60

:içelim:sinemyis erbadamısın bu aralar,ben sana özel mesajlarda cep numaramı atmıstım,ve ayrıca msn 24 saat açık sana nasıl ulasabilirim yani seni nerden bulayım bi adres bi telefon yok. bana cevap yazarmısın.sevgiler

sana yine atıyorum belki gelmemistir maille atıyorum¨

Merhabalar bende erbaalıyım ankarada öğrenciyim

selamün aleyküm aramıza yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.umarım iyi vakit geçirirsiniz.sevgiler

slm arkadaslar bende niksarlıyım...ama 99dan beri istanbulda yaşıorum.erbaayıda görmek ansip olmadı maalesef..

arkadaslar merhaba kot pantolondan çanta yapıyolar bileniniz varmı.ben yapmak istiyorumda bana anlatırmısınız sevgiler.......

Merhaba...Ben Tokatlı değilim,ama eşimin görevinden dolayı 4 yıldır Tokatta oturuyordum.Ankaraya yeni taşındık.Tokat çok güzel: suyu ,havası
Orasını çok sevdim,ben kendim yabancıyım.Burdan Tokatlılara selamlar ve kucak dolu sevgiler

Herkese merhaba bende tokatlıyım erbaadan
şu an erbaadayım okulların açılmasını bekliyorum ankaraya gitcem:1hug:

merhaba hemserilerim nasilsiniz, uzun zamandir sizlerden ayriydim.

yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz, guzel paylasimlar dilegiyle.

merhaba arkadaşlar ben tokat merkezdenim.hemşerilerimle tanışmak güzel.hoşca vakit geçirmeniz dileğiyle.( okus pokus ) :))

selam bende tokatlıyım jeyyar tüm tokatlı arkadaşlara selamlar.İyi geceler... a.s.

Merhaba arkadaşlar Tokat yazısını görünce dayanamadım,9 yaşımdayken babamın görevi dolayısıyla Tokat Zile'ye taşındık,çocukluğum orada geçti diyebilirim tam 7 sene Zile'de oturduk,çok güzel yerlerdir,oraları asla unutamam,arkadaşlıklar,dostluklar,komşuluklar çok keyiflidir,çok önemlidir,bi kere insanı mükemmeldir,her zaman derim ikinci memleketim Tokat'tır,çok güzel hatıralarım var,senelerdir hep anarım dile kolay 7 senem geçti,ayrıca rahmetli babam içinde çok değerli bi yerdi,ölmeden birkaç gün önce Zile'yi çok özlediğini söylemişti,aklıma koydum en kısa zamanda gitmek istiyorum oralara(babam içinde)En sağlam dostuklarım orada başladı,izini kaybettiğim dostlarım var,Beste,Gülistan ve daha bir çokları,o zamanlar çocuktuk şimdiki aklım olsa onlarla iletişimimi hiç kaybetmezdim.Zile'yi çok ama çoook özledim.a.s

yerimsenibenTokat lı olupta batı sevmeyen olmaz harelde,ben çok severim

merhaba hanımlar bende Tokat Turhallıyım Evlendim ve eşimin işi dolayısı ile tayin geziyorum şu anda Bartın da oturuyoru memleketimi çok özlüyorum halen bütün ailem Turhalda

arkadaşım bat sevilmezmi ama birtürlü kızıma sevdiremedim

Bakıyorumda Tokatımıza özel bat yemeğinden bahsediyorsunuz ama birinizde çıkıp tarifini vermemişsiniz:sm_confused:
belki bilmeyenler vardır , haydi bakalım Tokatlılar meşhur yemeklerinizi ve tariflerini sıralayalım..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…