Tokat///60

merhaba kizlar nasilsiniz tokat ve civarini yani memketimi cok seviyorum oralara cok cok selamlar cok ozledim havasini, suyunu, insanini herseyini.

ya ilk defa girdim çok hoş tokat,lı birileriyle rastlamak

bende tokat artovadanım hepinize selam

orada kimseyokmu huuuuuuuuu

:içelim: sagol SİNEMYİS ERBAYA GELİRSEN TANIŞALIM SEVİNİRİM. HEMŞERİLERE SELAMLAR:içelim:

bende zileliyim...
ankarada doğdum büyüdüm..
ama zileye çocukluğumdan beri her yıl gider 3 ay kadar kalırdık...
memleketimi seviyorum..

selam arkadaslar bende tokatlıyım ama merkez yazları gıderdık ama evlendıkten sonra gıdemedım
ama yazın gıtmeyı dusunuyorum ısallah

inşallah canım beklıyorum.evlısin demı bebısın varmı,benım üç yasında bır kızım var.umarım görüsürüz hoşçakal.

didemcım aramıza hoşgeldın.erbaya gelırsen senınlede tasırız ınsallah.erbaya gelırsen bızede gel hemserın olarak burdada bır kapın var unutma ankaraya sevgıler selamlar.

Hoşgeldin rubai aramıza.Arkadaşlar siteye ne zaman giriyosunuz hiç raslamıyoruz birbirimize,isterseniz bir ara hep beraber girip konuşalım ,saat ve gün ayarlayalım olmaz mı. HERKESE SELAMLAR, MEMLEKET ERBADAN SEVGİLER.

mrb mavi ve violet bende turhallıyım sizinle tanışmak isterim hemşerilerim

hu hu arkadaşlar ,nerdesınız tokatlılar ve ilçeleri bir soru sordum kimse cevap yazmadı.Heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.uhm

mrb hemşerilerim a bes mavi didem ünzile sinemyis ve diğer hemşerilerim ünzileye katılıyorum bi gün ve saat tertip edip o gün burda buluşalım ve tanışalım olmazmı cevaplarınızı bekliyorum hoşçakalın

Teşekkür ederim rubai,bende kimse okumadı diyordum.hadi arkadaşlar biran önce cevaplarınızı bekliyorum.sevgiler

Arkadaşlar ben erbaada oturmaktayım ama bizimde bir köyümüz var belki bilenleriniz olur BAĞPINAR KÖYÜ, 31 mart cumartesi günü köyümüzde piknik alanı için agaç dikilecektir,tüm yakınlarımızı bekliyoruz.

Gül Bahçesine Girenler Gül Olmasalarda Gül Kokarlar.kainatin En Güzel Gülünün Kokusunun üzerinizde Olmasi Temennisiyle ,mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.

ya hemşeriler nerelerdesiniz yaaaa.hiç siteye giren yok.TÜM İSLAM ALEMİNİN KUTLU DOGUM HAFTASI KUTLU OLSUN.Mevlam yaptıgınız duaları kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…