Tokat///60

mrb kızlar bende uzun zamandır yazamıyorum yeni hemşerilerim katılmış aramıza hepinize hoşgeldiniz diyorum

ben tokatlı değil amasyalım.valla bacım bizim taraftan azlık içerisindeyiz heralde.

abim tokat Sulusaray da asker.. ona el sallamak istiyorum :) gerçi kısa dönem çoğu bitti azı kaldı..

benim annem zileli ama şimdi eskişhirdeyiz batıda severim ama dokunuyor çok yiyince ...........

anam benımde memleket tokat annem erkilet babam pazarlı ben ist doğma büyüme ama gıderız bayramlarda :sm_cool:

arkadaşlar ben değil ama eşim tokat erbaa lı bizde adigeyiz ve bu yaz Allah nasip ederse ilk defa geleceğim duyduklarım çok güzel eminim gördüklerimde öyle olacak

mrb hemşerilerim bende turhallıyım ama ist yaşıyorum memleketimi çok özlediiiiiiimmm

arkadaşlar bende tokat erbaalıyım yeni katıldım bu siteye çok beğendim ama görüşmek dileğiyle

:asigim: :çiçek: :asigim: :asigim: kızlar merhaba ben tokatlı değilim ama eşim tokatlı eee bende bende tokatlı sayılırım artık değilmi

Bir Tokatlı olarak hepinize selamlar... şaka bir yana hepimiz aynı gökyüzü altında aynı havayı soluyan insanlarız memleketin ne önemi var önemli olan insan olmaktır!..

merhaba arkadaslar herkeze selamlar iyisinizdir ins. yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum. selamlar.

Bende yari tokatli sayilirim.Nerelisin diye soranlara söyle cevap veriyorum
Aslen erzincanliyim istanbulda dogdum büyüdüm evlendim tokatli oldum ama simdi viyanada yasiyorum:):)
Yani tokatli sayilirim artik:)

Bende Tokat Yeşilyurtluyum 2 Senedir Gidemiorum çok özledim Tokati Bide Kene Korkusu Olmasa Nerden çikti Bu Keneler Yaa ((

merhaba canım bende Tokat lıyım Turhal da yaşıyorum tüm Tokatlılara selamlar :içelim::asigim:

sinemis ben erbaalıyım çok güzeldir memleketim sen neresindensin hemşerim benim çok sevindim :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…