Tokat///60

aaaaa burda ne çok tokatlı varmış.bende tokatın sayfası yok sanıyodum.bende turhalda yaşıyorum eşim amasyalı ama bütün akrabalarımız turhalda.eşim ve ben emekli olup turhala yerleştik.buraları çok sevdim doğayla içiçe huzur içinde tertemiz insanlarla yaşamak güzelmiş .bunca yılı büyük şehirlerde yaşayınca burası huzur veriyor herkese selamlar...

mrb sürüş ablam bende turhallıyım ama ist yaşıyorum oraları çok özlüyorum
uzun zamandır buraya kimse yazmıyodu bende diyorum ne oldu bu hemşerilerime hiç sesleri solukları çıkmıyor diyordum

mrb rubai buranın insanı hep istanbulda yaşıyor.bizde büyük şehirleri bırakıp buraya yerleştik ama siz daha gençsiniz çocuklar iş güç mecburen büyük şehire gidiyosunuz.inşallah sizde emekli olup bizim gibi memlekete döner hasret çekmezsiniz.daha bugün arsa aramaya çıktık ev yapmak istiyoruz yani heralde bizde turhallı sayılırız.buralar cennet gibi oldu.heryan yemyeşil.yazın gelirseniz bizede bekleriz.

merhaba butun hemserilerim bir sure uzak kaldim ama artik buralardayim, ben Erbaanin icinde dogdum, buyudum, okudum ve evlendim ama suan Moskavada yasiyorum, esimde Erbaali, babam Osman koylu, esim Kozlu koyunden aslinda Erbaanin cerkezlerindeniz, haziranda Erbaadayim iple cekiyorum yazi cok ozledim oralari,ins. arkadaslar tanisma imkanimiz olur.

merhaba unzile yavrunu Allah bagislasin, benim iki cocugum var oglum sekiz bucuk ,kizim uc bucuk yasinda, kusura bakma cevabim gecikti ama birsure int. problem yasadik, mutlaka yazin goruselim.

Merhaba Sinemyis Seninkileride Allah Bagişlasin,korusun.yazin Görüşecez Gelirsen Merak Ediyorum Seni.bide Kizlarimizin Yaşi Yakin Benimki De 3 Yaşinda Inşallah Anlaşirlar.görüşürüz

merhaba Unzile tesekkur ederim, haziranda ins. oradayim mutlaka goruselim suanda nerede oturuyorsun Erbaadami, Tokattami birde ayip olmazsa yasini ogrenebilirmiyim. Kizinin ismi nedir, benim oglumun ismi Yunus Emre, kizimin Elanur.

merhaba kizlar sizlerden ses soluk cikmiyor, sizlerede cok cok selamlar.

Anam bacım bu ne gadar Tokatlı varmış burda da haberim yokmuş. Tamamdır artık. Yeni üyeyim ama bu siteyi tek geçerim. Hepinizi kucaklıyor ve yanaklarınızdan öpüyorum.

Tokatlı olmayanları da kucaklıyorum. Ama ne yalan söyleyim insan kendi memleketinin insanıyla karşılaşınca sanal bile olsa seviniyor.

Çift dikiş hemşeriymişiz sinemyıs.
Ben de Tokatlı ve de Adigeyim. Ama Zile'liyim. Çok küçük yaşta memleketten ayrıldık. Erbaa yı hiç bilmem ama methini duyuyorum. Çok memnun oldum.

merhaba MIHRACEM oncelikle aramiza hosgeldin , bende cok memnun oldum cerkez olmana ayrica cok sevindim, bende Zileyi hic gormedim ama gormek isterim, ins. taninisip gorusme imkanimiz olur, guzel paylasimlar dilegiyle herkezede selamlar.

merhaba MIHRACEM oncelikle aramiza hosgeldin , bende cok memnun oldum cerkez olmana ayrica cok sevindim, bende Zileyi hic gormedim ama gormek isterim, ins. taninisip gorusme imkanimiz olur, guzel paylasimlar dilegiyle herkezede selamlar.

İnşallah canım. Ankaraya yolunuz düşerse bekleriz:)

iyi akşamlar hemşeriler nasılsınız bugün iyisinizdir inşallah.aramıza yeni gelen ablamız fatma hoşgeldin diyorum .

merhaba sinemyis ben erbada oturuyorum batıkent sitesinde,yaşım 23 kızımın adıda ebrar ceyda.ya bide ismimin üzerine tıklarsan bana ait bilgileri görebilirsin.herkese sevgiler

iyi akşamlar hemşeriler nasılsınız bugün iyisinizdir inşallah.aramıza yeni gelen ablamız mihraceme hoşgeldin diyorum .

Hoşbulduk Ünzile'ciğim. Bu arada adım Fatma.

Bütün arkadaşlara selam ve sevgiler. Ben bu aralar siteye geceleri girebiliyorum sadece. O nedenle biraz geç cevap yazıyorum:1rolleyes:

Merhaba Hemşerilerim

Bende Tokat-Almusluyum Tokat'ın genelini gezmişimdir başkadır bizim memleket valla özledim...

merhabalar arkadaşlar nasılsınız? bende zileliyim daha öncede yazmıştım ama üniversite yüzünden kayseride yaşıyorum.memleketimiz ayrı bi güzel ya özledim walla.yaza ancak gidecem ama

aramiza yeni katilan sibel ve begum aramiza hosgeldiniz guzel paylasimlar dilegiyle, butun hemserilerime kucak dolusu selamlar.

tesekkur ederim mihracem davetin icin , ins.diyelim bende seni beklerim . selamlar.

Naber kızlar:çiçek: Nasıl gidiyor hayat. Söyleyin bakiim ev hanımları bahar temizliği yaptınız mı hı?

Ben yapıyorum bir aydır:Roflol: Napiim duvarlar bile boyandı. Fazla yormuyorum kendimi. Mesela bugünkü programımda makine ile üç halı yıkamak var. Şu an ikincisi bitmek üzere. Bende bir nescafe molası verirkene şöööle bir uzanayım dedim kk'ya.

Aslında sağa sola sarkmasam iş çabuk bitecek de. Bir de benim zeynep var. Kızım yani. Akşama kadar eteğimde dolanıyor. İlgi çekmek için yapmadığı kalmıyor garibimin. Neyse halılarda bitince iş bitiyor. Sonra ver elini caddeler, vitrinler.

tokatı görüpte yazmamak olmaz annem tokay/niksarlı dır eeee haliyle bende oralı sayılırım dimi ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…