Tokat///60

Batı senelerdir yemedim valla ama tadını hala hatırlıyorum,yeşil mercimekle yapılıyor,yapılışını biliyordum ama unuttum,Tokatlı arkadaşlar Batın tarifini verin de yapıyım ,:kahve:canım istedi valla

merhabalar yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz, evet bende bata bayilirim bir sene oldu bati yemeyeli cok ozledim ama bati yalniz yemek zevkli olmuyorki dogru degilmi arkadaslar, bol cevizli ve acili hep beraber yiyelim.

Doğru valla kızlar Tokatlı olupta batı sevmeyen varmı?Bilmeyenler için anlatayım haşlanmış yeşil mercimeğe salça baharat soğan maydanoz isteğe göre domates yeşil biber reyhan dereotu karıştırılır.Kızarmış ev ekmeği ile harika olur.Kızlar size anlatırken canım çekti valla şimdi hazır olsada yeseydim .Afiyet olsun kızlar.:hooray::asigim:

Merhaba ZORKIZ ben Sinemyis tanistigimiza bende memnun oldum oncelikle Niksara hosgeldin,bende Niksari bilirim cok sirin ve tarihi bir sehir, bende evliyim ve Moskavada yasiyorum yaz tatillerinde Erbaaya ailemin yanina geliyorum, isterseniz tanismak isterim.

bende tokat merkezdenim.akrabalar halen orda ama biz yalovada yaşıyoruz.sen nerde yaşıosun

merhaba bende tokat reşadiye liyim ama doğma büyüme ist en son geçen yaz gitmiştim köye gidiyoruz il de yada ilçede kimse yok olmasında zaten köy özlemimizi gideriyorz çocuklarım bayıldılar oralara inşlah yine gideriz

batı bende severim bildiğim kadarıyla onu bizden çok yozgatlılar daha çok yapıyo öyle hatırlıyorum

peki arkadaşlar keşkek bileniniz vardır heralde ben bayılırım onaa yahnisi eti suyu bol olacak değmeyin tadına.........

anam ne güzel bütün tokatlılar burada
ben tokat merkezde dogdum ama ıstanbulda yasıyorum her sene gıderım
10 yasında kızım 6 yasında oglum var tokata bayılıyolar
yazın okul kapanınca dogru tokata gıdıyoruz bagda kalıyoruz ıkısınıde alamıyorum oralardan yesıllıge doyamıyolar hepınıze sevgıler optummm

Doğru valla kızlar Tokatlı olupta batı sevmeyen varmı?Bilmeyenler için anlatayım haşlanmış yeşil mercimeğe salça baharat soğan maydanoz isteğe göre domates yeşil biber reyhan dereotu karıştırılır.Kızarmış ev ekmeği ile harika olur.Kızlar size anlatırken canım çekti valla şimdi hazır olsada yeseydim .Afiyet olsun kızlar.:hooray::asigim:

canımm yaa buralarda bat yıyecek adam bulamıyorum kı soyle yakın olsak da yapıp yesek dımı ooohhh

selam kizlar benim kocam tokatli baba tarafi turhal annesi zileli akrabalari var orada ama kismet olmadi gitmek cok balli balli anlatiyo merak ediyorum:1hug:

selam hemşerilerim.. ben kk yeni üye oldum.. bende tokat almustanım ama 40 yldır tayin dolayısıyla gezdik.. en son tayin yarimiz manisaydı..burada emekli olduk ..buraya yerlaştik..22 yldır manisadayım.. annem babam sağken her yıl gidiyorduk ama şimdi 4-5 yılda bir gidebiliyorum..bu yaz tokat merkezde abimler var, yiğenimin düğünü oldu.. yazın oradaydım.. oraları çok özlemiştim..bana çok iyi geldi.. hepinize selamlar ve iyi bayramlar...

merhaba kızlar ben doğma büyüme tokatlıyım merkezde oturuyorum..üniv.teyide yine tokatta kaldım valla memleketim diye sölemiyorum harika küçük şirin insanı sıcak herkez birbirini tanıyo bayramdı düğündü hepsini tüm adetlerimizi engüzel şekilde yerine getiriyoruz burdan başka bi yerde yaşamak istemiyorum yine burda ölmek isterim ama imkanlarım elverdiğince tokat dışında heryeri geziyorum..varmı merkezden olan belki ahbap çıkarız..sırnaşık şey

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

Herkese merhabalar
Sizleri burda görmek inanın çok mutlu etti. Bende hiçmi Tokatlı yok bir ben mi varım diye düşünüyordumki sizleri gördüma.s.
Tokatın Zile ilçesinin eski adı Silis; yeni adı Güzelbeyli Kasabasındanım.
7-8 yıldır gitmedim köyüme çok özledim burnumda tütüyosenağlama
Memleket gibisi yok. Yaylaları buz gibi suları temiz havası tarlaları, üzüm bağları, çerçicisi gibisi yok. Şimdi kalkıp gitsem boşboş köyümüz. Hep yaşlılar var. 20 li yaşlara gelen kaçıp geliyor buralara ev kuruyor off offff..Hayat şartları işte nerden nereye sürüklüyo bizleri. İmkan olsa bu kocaman pisliklele dolu şehirde annemi benden alan şehirde yaşarmıydımsenağlama
Uçanda kuşlara malüm olsun ben köyümü özledim
Uçanda kuşlara malüm olsun ben annemi özledim....

bende tokat zileliyim turgutalp köyünden hepinize selamlar hemşerilerim öpüyrm sizia.s.

Merhabalar herkese selamlar.Aramıza yeni gelen tokatlı erbaa lı hemşerilere selamlar.ben erbada merkezde oturuyorum yerimseniben

vıolet bende turhallıyım neresındensın 27 yaşındayım turhal lısesı mezunuyum sevgılerımle

:meraba ben amasyalıyım, ama 20 yılım turhalda geçti, evlenince ayrıldım, ailem orda

Son düzenleme:
bende erbaalıyım madenli köyünden bileniniz varmı belki de tanışırız biyerlerden hemşerilerm

Selamlar
biz de Tokat'a bu yıl geldik
Eşimin mesleğinden dolayı
Tayinimiz çıktı da geldik
Tokat merkezdeyiz,görüşmek üzere

X