Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hoşgeldin rubai aramıza.Arkadaşlar siteye ne zaman giriyosunuz hiç raslamıyoruz birbirimize,isterseniz bir ara hep beraber girip konuşalım ,saat ve gün ayarlayalım olmaz mı. HERKESE SELAMLAR, MEMLEKET ERBADAN SEVGİLER.
mrb hemşerilerim a bes mavi didem ünzile sinemyis ve diğer hemşerilerim ünzileye katılıyorum bi gün ve saat tertip edip o gün burda buluşalım ve tanışalım olmazmı cevaplarınızı bekliyorum hoşçakalın
Teşekkür ederim rubai,bende kimse okumadı diyordum.hadi arkadaşlar biran önce cevaplarınızı bekliyorum.sevgiler
Arkadaşlar ben erbaada oturmaktayım ama bizimde bir köyümüz var belki bilenleriniz olur BAĞPINAR KÖYÜ, 31 mart cumartesi günü köyümüzde piknik alanı için agaç dikilecektir,tüm yakınlarımızı bekliyoruz.
Gül Bahçesine Girenler Gül Olmasalarda Gül Kokarlar.kainatin En Güzel Gülünün Kokusunun üzerinizde Olmasi Temennisiyle ,mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.
ya hemşeriler nerelerdesiniz yaaaa.hiç siteye giren yok.TÜM İSLAM ALEMİNİN KUTLU DOGUM HAFTASI KUTLU OLSUN.Mevlam yaptıgınız duaları kabul etsin inşallah.