Tokat///60

merhaba ben almanyada dogup büyüdüm ama gecen sene niksara gelin geldim.
erbaalı olmasamda erbaayı bilirim

tanıstıgımıza memnun oldum:içelim:
SLM CANIM BENDE NİKSARDA OTURUYORUM PETROL MEVKİİNDE ASKERLİK ŞUBESİ YANINDA OSMANLI TUHAFİYE VAR EŞARP YAZMA GELİRSEN BEKLERİM :ddGENELDE KAYINVALİDEM OLUYORR

arkadaşlar niksarlı olanları beklerim petrol mevkiinde eşarp yazma tuhafiyem var çay içmeye beklerim

Selam canım bende Tokat'lıyım .Dokuz yıllık evliyim bir oğlum var okula gidiyor.Şuan Turhal 'da oturuyorum.Erbaa'nın içinden geçtim bir kez güzel bir ilçemiz memleketimizin her yeri güzel.

hala turhaldamısın bizde turhal merkezde oturuyoruz yani ailem hemde çok basit yerinde ssk karşısı inş tanısırız

merhaba arkadaşlar ben asker eşiyim ve tayin tercihlerinde tokat ilçelerini yazıcaz. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
tokatın en gelişmiş büyük ilçeleri hangileridir.

ankarada yaşıyorum ama tokatlıyım ben de, üniversiteye kadar da orada yaşadım, ailem tokat merkezde, pazar ve turhalda akrabalarım var, selamlar herkese..... :))))

Merhaba arkadaşlar
Bu yaz tayinimiz çıktı Tokat'a geliyoruz.Size bi kaç şey sormak istiyorum.
Ev kiraları kaçtan başlıyor.Merkezi mahhallesi neresidir Tokatın.Orada kiralar ne kadar?
Cevaplarsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar
Bu yaz tayinimiz çıktı Tokat'a geliyoruz.Size bi kaç şey sormak istiyorum.
Ev kiraları kaçtan başlıyor.Merkezi mahhallesi neresidir Tokatın.Orada kiralar ne kadar?
Cevaplarsanız sevinirim

hayırlı olsun cnm :)) bende tokatlıyım merkezde oturuyorum kiralar iyi olsun yeni bina olsun dersen en az 450 hani bu fiyat evine göre artıyo..eğer hangi kurumda çalıştığınızı yazarsanız en azından oraya yakın yerler tavsiye edebilirim.

Teşekkür ederim canım:)
Eşim Tokat il Jandarmada çalışacak büyük ihtimal.Ama orasıda merkeze biraz uzakmış galiba.
Birde bişey daha sormak istiyorum.Oğlumu bu sene kreşe göndermek istiyorum.Tokatta varmıdır özel yada devlet kreşi?

jandarma eğer benim bildiğim yerdekiyse çok uzak değil kreş konusunda bir çok kreş var ama çocuğum olmadığı için hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum..

atamam tokat'a çıktı mersinden geleceğiz;eşimin doğu görevini orada tamamlayacağız (6 yıl);çok merak ediyorum açıkcası tokatı:)

atamam tokat'a çıktı mersinden geleceğiz;eşimin doğu görevini orada tamamlayacağız (6 yıl);çok merak ediyorum açıkcası tokatı:)
Hayırlı olsun tayininiz.Biz de nasipse pazartesi günü Tokattayız.Esentepe mahallesinden ev tuttuk.Şehir merkezine yakın bi mahallemi acaba?

Hayırlı olsun tayininiz.Biz de nasipse pazartesi günü Tokattayız.Esentepe mahallesinden ev tuttuk.Şehir merkezine yakın bi mahallemi acaba?

şimdiden hoşgeldin diyelim o zaman size .ırmak kenarına yürüyerek inersiniz.ancak tokatın alışveriş yapılan ana caddeye gop caddesine otobüse binmeniz gerekebilir.ben gop caddesinde oturuyorum 2 aya sizi tarafa taşınacağız.burada sizin oturacağınız tarafa karşıyaka deniyor.belki bir gün görüşürüz

çalışıyormusunuz.hangi şehirden geliyorsunuz

Hımm çokta yakın değilmiş yani çarşıya...Biz Diyarbakırdan gelicez.eşim askeri personel ben çalışmıyorum.Siz Tokatlımısnız yoksa bizim gibi tayincimisiniz?
Nasip olur inşallah görüşmek

Hımm çokta yakın değilmiş yani çarşıya...Biz Diyarbakırdan gelicez.eşim askeri personel ben çalışmıyorum.Siz Tokatlımısnız yoksa bizim gibi tayincimisiniz?
Nasip olur inşallah görüşmek

esentepenin ne tarafında olduğunuzu bilemiyorum.yürüyerekte gidilebilir çarşıya biz bebiş olmadan önce eşimle tokatın bir ucundan diğer ucuna yürüyerek gidebiliyorduk yani tokat baya minnak bi yer.
ben istanbulluyum eşim tokatlı evlenince buraya yerleştik.zaman ne gösterir belli olmaz.şimdilik burdayız.

cnm çocuğun için kreş sormuşsun özel kreş olarak mavi okyanusu tavsiye ederim yaşı tutarmı bilmiyorum ama.diğer yerleri tavsiye etmem.ipek kolejinin var bide ama pahalı bide bazı özel durumlar var orayla ilgili gönderirmisin bilmem.devlettede anaokullarının yaş grubu uygunsa gönderebilirsin.gayet iyiler.23 nisan var zübeyde hanım var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…