SLM CANIM BENDE NİKSARDA OTURUYORUM PETROL MEVKİİNDE ASKERLİK ŞUBESİ YANINDA OSMANLI TUHAFİYE VAR EŞARP YAZMA GELİRSEN BEKLERİM :ddGENELDE KAYINVALİDEM OLUYORRmerhaba ben almanyada dogup büyüdüm ama gecen sene niksara gelin geldim.
erbaalı olmasamda erbaayı bilirim
tanıstıgımıza memnun oldum:içelim:
Selam canım bende Tokat'lıyım .Dokuz yıllık evliyim bir oğlum var okula gidiyor.Şuan Turhal 'da oturuyorum.Erbaa'nın içinden geçtim bir kez güzel bir ilçemiz memleketimizin her yeri güzel.
Tokatin sirin ilcesi Erbaadanim oralari bilenleriniz varmi. Sinemyis :yes: :yes: :yes:
ankarada yaşıyorum ama tokatlıyım ben de, üniversiteye kadar da orada yaşadım, ailem tokat merkezde, pazar ve turhalda akrabalarım var, selamlar herkese..... :))))
Merhaba arkadaşlar
Bu yaz tayinimiz çıktı Tokat'a geliyoruz.Size bi kaç şey sormak istiyorum.
Ev kiraları kaçtan başlıyor.Merkezi mahhallesi neresidir Tokatın.Orada kiralar ne kadar?
Cevaplarsanız sevinirim
jandarma eğer benim bildiğim yerdekiyse çok uzak değil kreş konusunda bir çok kreş var ama çocuğum olmadığı için hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum..Teşekkür ederim canım:)
Eşim Tokat il Jandarmada çalışacak büyük ihtimal.Ama orasıda merkeze biraz uzakmış galiba.
Birde bişey daha sormak istiyorum.Oğlumu bu sene kreşe göndermek istiyorum.Tokatta varmıdır özel yada devlet kreşi?
Hayırlı olsun tayininiz.Biz de nasipse pazartesi günü Tokattayız.Esentepe mahallesinden ev tuttuk.Şehir merkezine yakın bi mahallemi acaba?atamam tokat'a çıktı mersinden geleceğiz;eşimin doğu görevini orada tamamlayacağız (6 yıl);çok merak ediyorum açıkcası tokatı:)
Hayırlı olsun tayininiz.Biz de nasipse pazartesi günü Tokattayız.Esentepe mahallesinden ev tuttuk.Şehir merkezine yakın bi mahallemi acaba?
Hımm çokta yakın değilmiş yani çarşıya...Biz Diyarbakırdan gelicez.eşim askeri personel ben çalışmıyorum.Siz Tokatlımısnız yoksa bizim gibi tayincimisiniz?
Nasip olur inşallah görüşmek