Tokat///60

saol arkadaşım bilgi verdiğin için kaydirigubbakcemile5 bakalım çok merak ediorm bazı şeyleri de soramıo insan pat die hımm mesela aile içinde neye dikkat edilir daha çok büyüklerin yanında şunlar yapılır bunlar yapılmaz her yöreye göre değişio sonuçta haksız mıyım

Bende tokatlıyım turhal.Hep bir hallı turhallıyız:):)
şuan ist yaşıyorum

Valla bizim oraların en meşhur yemeği bat'tır tokatlı olupda bilmeyen var mı acaba?:)
Bu arada baklalı dolma, katıklı çorbaa ohh olsada yesek.

rica ederım canımcım.bızde öyle buyuklerın yanında yemek yenmez yok sofraya oturmaz yok kapıda bekler gibi şeyler yok.he nedir bacak bacak üstüne atmazsın mesela,sonra teyzeye hala halaya eme dersin kaydirigubbakcemile3

öyle katı kurallar yok,hafif şiman kadınıda severler,cok zayıf sevmezler yanı sonracımaa hamarat olan elınde dolma sarabılen severler kaydirigubbakcemile2

cabımcım valla hamaratımdır da elimde diil tabakta sararım serçe parmak gibi olur hem de yerimseniben idare etsinler artık napim :jeyyar:

cabımcım valla hamaratımdır da elimde diil tabakta sararım serçe parmak gibi olur hem de yerimseniben idare etsinler artık napim :jeyyar:

Ohoo daha ne o zaman güzelım,bulupta bunmasınlar onlarda

inşallah mutlu olursun,bızım adetler ıyıdir yanı.kıza ağırlıklıdır hersey.Hayırlısı olsun hakkında.Evlenınce nerde oturcaksınız?

canım benim saol iyi dileklerin için daha evlenmemize dört sene var şu an okulum olduğu için zaten ikimiz de bursadayız ben bursalıyım o düzce doğumlu ailesi tokatlı nası buluştuysak artık kader ne diim kırmayıp cevap da yazıosn sorduğum sorulara teşekkür ederim tatlım yerimseniben

Rica ederım canım ya ne demek görevimiz

Allah yazınca dünyanın öbür ucuda olsa gelıyo buluyo işte...

Ben hiç dermiydim şilenin 500 hanelik köyüne gelin gidicem,işimi aşımı bırakıcam,okul okumıcam dıye.. :çok üzgünüm: Kaderime tüküriyim. kötükedihüso

He buarada erbaanın köyünden kasabasından olan yok mu? Gardaş çıkardık belkim kaydirigubbakcemile3

öle deme canım yaa demek ki hayırlısı böleymiş takma sen mutluysan ha 500 kişilik olmuş ha 10000 kişilik ne farkeder yerimseniben

öle deme canım yaa demek ki hayırlısı böleymiş takma sen mutluysan ha 500 kişilik olmuş ha 10000 kişilik ne farkeder yerimseniben

Öyle tabı bacım,ama işte zor oluyo yaşadıgın yerı bırak git fln..

Allah hepımızı mutlu etsın inş.en önemlisi bu.Düğüned epek bişi kalmadı pöffkafamçokkarıştı

Kızlar bende Tokat-Zile'liyim... Ama maalesef hiç gitmedim. Doğma büyüme ıstanbul'luyum.. Zile li arkadaşlar varsa tanışmak sohbet etmek isterim..

slm ben eskişehirliyim fakat evlendim tokata geldim eşim tokatlı ama burda kimseyi tanımıyorum çok canım sıkılıyo lütfen tanışalımmmmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…